Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Levágták a fiam haját az...

Levágták a fiam haját az engedélyem nélkül: tényleg túlreagálom?

Figyelt kérdés

2 és fél éves fiamat a tesómra és párjára bíztam másfél órára, mert orvoshoz kellett mennem.

A fiamnak 2-3 centis haja van felül, alul rövidebb. A tesóm párja pedig letolta a haját. Alig van haja a fiamnak, úgy szép volt, így meg messziről olyan, mintha kopasz lenne, főleg hogy világos szőke haja van. Hátul még foltos is: hol hosszabb, hol rövidebb és nagyon látványos a különbség.

2022. aug. 17. 18:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ess neki a fickó hajának te is, aztán majd kiderul, hogy ő hogy reagálja le...
2022. aug. 17. 18:11
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl. Tényleg nem értem, hogy a szülői engedély nélkül miért csináltak ilyet. Az egyetlen ami mentség ebben a helyzetben, hogy a haj visszanő elég hamar.
2022. aug. 17. 18:14
 3/18 anonim ***** válasza:
97%

Egyszer én is így jártam. Barátnőm ment a gyerekeimért, mert korábban kellett őket elvinni az iskolából. Délután mentem értük: a lányom derékig érő haját levágták állig érőre, a fiam stílusos haját pedig gomba formában letolták: felül hosszabb volt, mint alul és körbe egy csík volt. Úgy kiakadtam ajta, hogy még a tizediken is valószínűleg hallották.

Jogos a kiakadás, főleg egy kisgyerek esetében, aki azt se tudja, hogy mire mond igent. Az én gyerekeimnek azt mondták, hogy én mondtam nekik, hogy le kell vágni.

2022. aug. 17. 18:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Rettentő tahó dolog. Soha többet nem hagynám vigyázni a gyerekre őket. Mit képzelnek már?
2022. aug. 17. 18:18
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
De miért? Nem is volt mit levágni belőle. Igazad van. Nem kellett volna letolni. Főleg így, hogy bénán is csinálták meg.
2022. aug. 17. 18:20
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
En tuti kibrulnek, soha az eletben hozzajuk nem szolnek.
2022. aug. 17. 18:27
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl,én is felhúztam volna magam.
2022. aug. 17. 18:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem hogy hogy jutott ilyen eszükbe. Sokszor vigyáztam más gyerekére (szomszéd, bnők stb) még a lányok körmét se festettem ki az anyjuk engedélye nélkül!!!
2022. aug. 17. 18:28
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl, ezt oltári nagy bunkóság a részükről.
2022. aug. 17. 18:31
 10/18 anonim ***** válasza:
98%

Én csak egy csíkot vágnék a tesód és a párja hajából is. Középen szépen homloktól tarkóig...

Egyáltalan nem reagálod túl! Nem vagyok egy balhézós típus de az biztos hogy ilyen esetben nem tűrtőztetném magam!

2022. aug. 17. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!