Vigyem a sürgőségire vagy túlreagálom?
Végtelen türelmes anyukának tartom magam,persze igyekszem úgy mond határozott lenni és nem mindent megengedni!17hónapos a kislányom és amióta megy (4hónapja) irtó eleven és bohókás ami persze ebben a korban természetes(szerintem).De úgy érzem most megbugtam,de nagyon 🥺 Sose esett le,igyekeztem vigyázni,hogy a nagy esések se történjenek meg.Imád kint lenni sokat is vagyunk a szabadba.Sajnos ma esős idő van és van egy kutyusunk akit le kell vinni(társasház).Kimentünk babakocsival esővédővel,de nem sokáig.mikor feljöttünk már a lépcsőházban oltára sírás kezdődött,természetesen minden módszerrel nyugtattam,de odáig fajult,hogy szó szerint elkezdte csapdosni és karmolni az arcom és én bolond kettőt ráztam rajta(igazából nem erősen de ráztam)és rászoltam,hogy ezt nemszabad.De rögtön rájöttem,hogy óriási nagy hibát követtem el és persze eszembe jutott amit olvastam annó(megrázott baba szindróma).És most ideges vagyok,pánikolok úgy minden....kérlek ne kövezettek meg😟 ugye nemlessz semmi gond?
Köszönöm 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!