Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Arcra esett lehet baja? Mit...

Arcra esett lehet baja? Mit kell figyelni?

Figyelt kérdés

Etetőszékből megpróbált kimászni, sikerült is neki, arccal lefelé.

Odaugrottam hozzá, de olyan sokakban voltam hogy nem emlékszem hogy sikerült-e megfognom és úgy találkozott a földdel vagy nem. 😔

Az arcán lett egy lila folt ami egy kicsit duzzadt. Most már lejjebb ment neki a duzzanat ahogy érzem. A térdét is megütötte, az enyhén lila.

A dereka környékén is van egy csík azt inkább megsértette szrintem. Sírt kábé 5 percet, utána is a vizes ruhától. Puppilája ahogy láttam egyforma, feje nem ütötte be.

Ha eltörött neki valamilye azt észreveszem? Vagy belsővérzést? Ficam stb?😞

2024. júl. 29. 20:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%

Én többször is írtam már itt ki kérdést, 5-ből 4-re mindenki azt írta orvoshoz kell vinni, sürgősségire, ügyeletre ami épp van.

5-ből 4x úgy néztek rám mintha ürlény lennék.

"Anyuka, maga túl aggódja, lesznek ennél nagyobb esései is." Pedig akkor a magas franciaágyról esett le játék közben.

Volt olyan történés is, hogy elesett, fejet ütött hátul 1 éves lehetett, másodnap hányt. A kórházban nagy kerek szemekkel néztek hogy miért vittem be, hiszen már 2 nap eltelt.

Nem is nagyon nézte meg az orvos, megnézte a torkát, mellkasát, szemét. Ennyiben kimerült.

Plusz egy sztori: szinten fejét ütötte be, egyszer hányt vizeset. Nem tudtam honnan jön, miért van, mert nem ivott előtte, ez az esés után kb 5 órával volt. Felhívtam a kórházat hogy be kell e vinni. Azt mondta az ápolónő, hogy nem kell, majd ha mégegyszer is előfordul. Csak bevittem, csak épp azt mondtam hogy már 2 alkalommal is megtörtént. Bent tartottak. Megfigyelni én figyeltem csak ott. Annyi előnye volt hogy vérkép Keszült, de az is olyan áron hogy habozott a gyerek szája, annyira sírt mert nem találta el a vénát.

Orvos egyszer látta, de semmi komolyat nem nézett rajta.

Szóval nem, nem minden esetben csinálnak röntgent vagy hasonlót ahogy azt itt gondolják.

2024. júl. 30. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:
A belső vérzésnek is vannak tünetei, ahogyan az agyrázkódásnak is a töréssel együtt. Ezek nem kis dolgok egyszerűen vannak nyomai, mégha nem szemmel láthatóak is.
2024. júl. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!