Arcra esett lehet baja? Mit kell figyelni?
Etetőszékből megpróbált kimászni, sikerült is neki, arccal lefelé.
Odaugrottam hozzá, de olyan sokakban voltam hogy nem emlékszem hogy sikerült-e megfognom és úgy találkozott a földdel vagy nem. 😔
Az arcán lett egy lila folt ami egy kicsit duzzadt. Most már lejjebb ment neki a duzzanat ahogy érzem. A térdét is megütötte, az enyhén lila.
A dereka környékén is van egy csík azt inkább megsértette szrintem. Sírt kábé 5 percet, utána is a vizes ruhától. Puppilája ahogy láttam egyforma, feje nem ütötte be.
Ha eltörött neki valamilye azt észreveszem? Vagy belsővérzést? Ficam stb?😞
Én többször is írtam már itt ki kérdést, 5-ből 4-re mindenki azt írta orvoshoz kell vinni, sürgősségire, ügyeletre ami épp van.
5-ből 4x úgy néztek rám mintha ürlény lennék.
"Anyuka, maga túl aggódja, lesznek ennél nagyobb esései is." Pedig akkor a magas franciaágyról esett le játék közben.
Volt olyan történés is, hogy elesett, fejet ütött hátul 1 éves lehetett, másodnap hányt. A kórházban nagy kerek szemekkel néztek hogy miért vittem be, hiszen már 2 nap eltelt.
Nem is nagyon nézte meg az orvos, megnézte a torkát, mellkasát, szemét. Ennyiben kimerült.
Plusz egy sztori: szinten fejét ütötte be, egyszer hányt vizeset. Nem tudtam honnan jön, miért van, mert nem ivott előtte, ez az esés után kb 5 órával volt. Felhívtam a kórházat hogy be kell e vinni. Azt mondta az ápolónő, hogy nem kell, majd ha mégegyszer is előfordul. Csak bevittem, csak épp azt mondtam hogy már 2 alkalommal is megtörtént. Bent tartottak. Megfigyelni én figyeltem csak ott. Annyi előnye volt hogy vérkép Keszült, de az is olyan áron hogy habozott a gyerek szája, annyira sírt mert nem találta el a vénát.
Orvos egyszer látta, de semmi komolyat nem nézett rajta.
Szóval nem, nem minden esetben csinálnak röntgent vagy hasonlót ahogy azt itt gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!