Először repülünk külföldre csecsemővel és a Wizzair-t választottuk az utazásra. Mire kell figyelni a foglalásnál? Például ahogy olvasom Infantot kell írni a keresztnév helyére, valami más odafigyelni való esetleg?
Én egy éves kisfiammal és anyukámmal utaztam először szeptemberben, magával a foglalással nem volt problémám, teljesen érthető volt, csak követtem az utasításokat.
Utána viszont kicsit bekavart a Wizzair rendszere, pl. anyukám is infantként szerepelt, igaz, hogy csak a nyomtatott beszállókártyán, az appban helyesen szerepelt, de ilyen apróságokon is stresszeltem :)
Ja, és hiába vettem meg az ülőhelyet, nem ülhettünk egymás mellé mamával, mert a harmadik ülésen is egy anyuka utazott gyerekkel, és 4-en ülhetnek max. egy (fél)sorban... így kb. 20e Ft ment a levesbe (a másik csaj csak ukránul tudott, nem tudtuk ledumálni vele, hogy üljön ő el...).
/Amúgy biztos, hogy a keresztnév helyére kell azt írni? Nem oda, ahová azt írnád, hogy ifj., özv. stb.? Tényleg csak kérdezem, mert már nem emlékszem 😀/
A honlapjuk ezt írja:
Az internetes foglalás során az utas utónevéhez az „INFANT” megnevezést, a vezetéknévhez pedig az utas vezetéknevét írja.
Te a gyerkőc nevét adtad meg?
Az miért is lett volna jobb?
Azért fizettem, hogy egymás mellett üljünk, ha én ülök el és mama marad ott, akkor egymás mellett ültünk volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!