Strandra készülünk a másfél éves gyerekkel. Ez egy egyszerű strand, fedett rész, árnyék nincs. Mivel készüljünk, mire érdemes figyelni?Fejére napkalap megy, van 50 faktoros fenyvedője, ezekkel meddig maradhat napon délelőtt? 1-2 óra?
Ciki, nem ciki, mi ilyenkor cipeljük a napernyőt is magunkkal, a gyereknek strandsátrat is viszünk.
Legyen nálatok egy pléd, amit le tudsz teríteni, kényelmesebb, mint a strandtörölközők.
Én egy fehér pólót is vinnék, amit ráadok esetleg a vízben, ha nagyon süt a nap (vagy, ha van strandoverál, akkor azt).
Úszópelus csak kakit tart bent, pisit nem, ezzel számolj (tehát otthon még ne az úszópelust add rá).
Ha kimentek a vízből, vedd le róla a pelenkát, vizes fürdőruhát.
Figyelj a folyadékbevitelre.
Déli melegben inkább csendespihenőzzetek árnyékban.
Vigyél kedvenc játékokat, ne csak olyat, amikkel a vízben tud játszani. Hanem akár könyveket, interaktív játékokat is.
Én nem mennék egész napra ekkora gyerekkel.
Szerintem elég lenne, ha 3-4 körül mentek, és maradtok zárásig. Nagyon meleg van napközben, még árnyékban is.
Meg csak egyszer voltunk iden strandon, 14 honapos gyerekkel. Arnyek nem nagyon volt, napernyot es satrat vittunk, kellett. Mi reggel mentunk, 8-11 kozott, aznap pont brutal meleg volt mar reggel 8-kor is, igy jo volt.
Majd megyunk 1 hetre nyaralni, ott szerintem delelott es aztan delutan is kimegyunk majd, ha birja. De a ketto kozott inkabb nem, egy ekkora gyereknek megterhelo am azert egy egesz napos strand, bar oszinten szolva meg nekem is.
7, ú, akkor már legalább százszor temetnem kellett volna a gyerekeimet. Jó, hogy szólsz!
1 éves koruktól a mediterránra járunk velük nyaralni. Jellemzően 40 fok árnyékban (és mi a napon szoktunk) és még itt vannak. Sőt, hófehér bőrű létükre még meg se pirultak. Pedig pedig nem 20 percet voltunk kint, hanem egész nap és a többségét csak a napkalap árnyékában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!