A doktornőnk szerint túlreagáltam. Szerintetek is?
Van egy 4 hós kislányom. 2-3 hete kevesebbet eszik, ez a pelusain is látszik. A cicit elfogadta eddig, de 1 perc múlva kiköpte és nézelődött.
Hétfőn Bexsero oltást kapott. Aznap jobban cicizett, de este már elutasította, csak félálomban tudtam megetetni.
Tegnap reggeltől már nehézkesen fogadta el a cicit. Du. 4-től sirva elutasította. Este 9-kor egy picit evett. A pisi mennyisége nagyon lecsökkent (indikátoros pelusban 1-3 cm-es kék csík). Ha ő álmos és nyűgös, akkor is elutasítóbb és nem is akart aludni sem, így gondoltam elaltatom. Legközelebb fél 1-kor evett rendesen, félálomban tudtam éjszaka többször kevesebb cicivel kínálni. A kutacsa is kicsit be volt süppedve. Hiába az etetések, üres volt a pelus 6,5 órán keresztül (ha ő mélyen alszik mondjuk nem pisil). Az ügyeleten azt mondták vigyem be.
Már összepakoltam, hogy indulunk es ekkor pisilt egy nagyot. Többször is, ezért nem vittem be. A biztonsag kedvéért a rendelőt azért felhívtam reggel. Az asszisztensnek mondtam, hogy tanàcsot szeretnék kérni, ha ez folytatódna, elmondtam mi volt a gond. Annyit mondott az asszisztens, hogyha gondolom van szabad időpont. A kutacsa hajnal óta már "jobb" volt ekkor, de úgy voltam vele, ha már időpontot ajánlanak beviszem.
Így is lett. A doktornő mondanivalójának lényege az volt, hogy túlreagáltam és így még veszélyesebb behozni őt a rendelőbe (direkt mondtam, hogy a tanàcsadói részen mennénk be, ahol nincsenek betegek, de a vizsgáló szobába mégis a betegek helyiségbe kellett menni.)
Ha a gyerek ébren üvöltött a cicitől/cumisüvegtől/kanáltól, pisije pár csepp volt órákig, majd annyi sem és még a kutacsa is be volt süppedve + a kórház azt mondja vigyem be, akkor ez csak nekem ijesztő?
Bocsánat, hosszú lett
Ügyeletet bármivel hívod azt fogják mondani vigyed be. Bármivel. Rögzített hangfelvétel, nem látják a gyereket, ha mégis valami baja lesz az ő felelősségünk, és ezt nem vállalják.
Amúgy nyár van, izzad is ilyenkor kevesebb lehet a pisi, esetleg mérni kellett volna mennyit eszik, a melled nem átlátszó, nem látod hány perc alatt mennyi jön belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!