Kisbabám pelusa kb 1-2 óránként csurdultig tele van pisivel. Közérzete jó. De nekem nagyon szokatlan ez a rengeteg pisi. 7hetes a pici. Férjem szerint nem kell túlreagálni. Szerintetek, mit tegyek? Én aggódom miatta.
2-est a kórházban kaptak a gyerekeim. Majdnem 2 hónaposan már bôven 3-asnál jártunk mindkettővel.
Ha egy adott méret nem bírja a 3 órát, az már bőven ok a méretváltásra. Még a mosható pelenkától is elvár az ember minimum 2 órát, nemhogy az eldobhatótól....
Egyébként fogod és megméred a teli pelust, kivonod belőle az üres súlyát és aggódás helyett kapsz egy szàmot. A nagyon sok ürítés legrosszabb esetben cukorbetegség is lehet. Nem árt tudni, hogy túlparázod vagy sem.
Köszi a válaszokat.
3-as, esetleg megtudnád mondani, hogy mennyi gramm a megengedett 2-3 óránként, ha esetleg tudod? Mert hiába mérem és kapok egy számot, mivel eddig nem mértem nem tudom számbelileg mi számít soknak.
Egy eldobható pelenka bőven 500-600 ml-t bír. Ha a gyereked ezt 2-3 óra alatt kipisili, ott gond van. Ez egy 1 év feletti egész éjjeli adagja akkor, ha nagyon sokat ivott.
Egyébként meg nagyjából annyi a normál mennyiség, mint amit bevitt. +/- valamennyi. Nyáron kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!