Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mennyire jellemző, hogy...

Mennyire jellemző, hogy nagyobb gyereknél is fenékben mérnek lázat?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 28. 18:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szülő válogatja szerintem, hogy alkalmazza e módszert vagy sem, illetve milyen idős korig. Németeknél, franciáknál a végbélhőmérőzés teljesen normál volt, (70-es 80-as években) de nálunk is sokkal elfogadottab volt véleményem szerint.
2023. ápr. 29. 06:54
 22/31 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem olyan 2 éves kor alatt az a legbiztosabb módszer. Nekünk fülhőmérőnk is van viszont láznál lent is ellenörzöm.
2023. ápr. 29. 08:49
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a gyerekorvos is meg a védőnő is azt mondta hogy a babáknak a fenekükben kell mérni. Az első alkalommal nagyon hezitáltam, alig mertem bedugni a kis popójába, féltem hogy fájni fog neki. Ehelyett elégedetten vigyorgott és telibe kakálta a lázmérőt. Azóta nem félek így mèrni...

De ha már elég nagy ahhoz hogy felfogja hogy a hónaljában kell tartania a lázmerőt és nyugton maradni, akkor onnantól indokolatlan ez a módszer szerintem.

2023. ápr. 29. 15:29
 24/31 anonim ***** válasza:
77%

Ja, hogy valaki azon akad ki, ha simán tűri a gyerek.

Next level…

2023. máj. 5. 08:35
 25/31 anonim ***** válasza:
62%
Nekem sokáig ott mérték, és túléltem. Nem értem, miért olyan nagy cucc.
2023. jún. 7. 14:07
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az :)
2023. jún. 7. 19:01
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a fenekembe mérik,hogy miért annak komoly oka van.Nagyon kellemetlen,de nem tudok mit tenni.
2023. jún. 16. 21:47
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon tetszik hogy az újdonsült anyukák osztogatják az észt.Azt hiszik,hogy olvastak valamit és mindent tudnak.Sajnos vannak olyan egészség ügyi problémák amelyek miatt idősebb gyermekeknél,sőt felnőtteknél is popsiban kell lázat mérni.Sajnos én is ebbe a csoportba tartozom.Nem tudom magam ellátni nehezen mozgok,napközben gondozónő jár hozzám,a betegségeimből kifolyólag napi háromszor kell lázat mérni.Lehet velem vitatkozni,szívesen válaszolok.
2023. jún. 28. 21:56
 29/31 anonim ***** válasza:

28!

Miért nem mérik Önnek szájban? Én is ott mérem digitálissal a kislányomnak.

2023. jún. 28. 21:59
 30/31 anonim ***** válasza:
81%

29 Megpróbálták,a számban mértek 37,2 fokot.A doktornő nem volt elégedett az eredménnyel,megmérte végbélben 39,2 volt.Hát ezért.

Tessék elhinni 32 éves nőként nekem sem egy öröm ez az egész.

2023. jún. 28. 22:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!