Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Tapasztalatok a 15 hós oltás...

Tapasztalatok a 15 hós oltás után?

Figyelt kérdés
Gyereketek hogy viselte? Mikor és milyen tünetei voltak (ha voltak)? Ha Bexserot is adattatok mellé, az külön érdekelne.
tegnapelőtt 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Fiam pici korától kezdve rosszul viselte az oltásokat,mindegyiktől belázasodott.De a 15hónapos oltástól semmi baja nem volt és kapott bexserot is (a 18 hónapostól sem volt baja)
tegnapelőtt 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én fiamat egyik oltás sem viselte meg különösebben. A 15 hos után sem vettem észre semmit, max pár pottyot testszerte, de lehet, azt is csak bebeszéltem, és mástól volt. De én Bexserot nem adattam.
tegnapelőtt 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden oltástól lázas lett, nyűgös és elfekvő estére. Természetesen ettől is.

Bexserot nem kapott. Örültem, hogy a kötelezőket ha csúszva is,de legalább megkaphatta. Sajnos voltak egészségügyi problémák...

tegnapelőtt 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

A kisfiam nagyon rosszul viselte ő anno pár nappal az oltást követően belázasodott, elég durván. El is tartott napokig. De ő minden oltástól lázas lett

Most a lányom viszonylag jobban viselt mindent. Azt mondták 1 héttel az oltás után lehet láz. Az nekünk tegnap volt. Eddig nincs baja. Ő is csak a kötelezőkez kapta MMR+bárányhimlő.

tegnap 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!