Miért betegesek ennyire a gyerekek?
Oké, közösség stb. De nem tartom normálisnak azt, amit mindenki más annak tart, hogy konkrétan 3 nap után beteg a gyerek. És nem csak az enyém, hanem frankón mindenkié, aki a környezetemben van és (és nem magán intézménybe jár....ez fontos tényező). Anyukám mesélte, hogy én 25 éve betegesnek számitottam azzal, hogy 3 havonta(!) kiestem a bölcsi/oviból. Anno az számított betegesnek ha valaki évente 5 betegségen átesett. Most....nevetséges. Össze tenném a kezem ha évente csak ötször lenne beteg a gyerek. És a harmadik évét kezdte a bölcsibe , bőven ki kellett volna alakulnia az immunrendszernek, neki is és a pajtásainak is. Ameddig magánba járt fél évig , semmit nem kapott el....nem kellett otthonra zsepit se venni!!!!! Pedig szeptembertől januárig járt oda, abszolút szezonban. Hol a hiba? Csak az tud eszembe jutni , hogy a szociális intézmenyekben nem megfelelő a higiénia.
A kovid lezárásokat már nem tudom magamban elfogadni mentségül, mert az a magánosokat is érintené, aki ismerősöm magánba jár NEM BETEGES, max megfázik fél évente. Mi a véleményetek?
Engem is kiborít. Szeptember óta ovis a lányom, 3 nap, maximum 1 hét után beteg, nátha, köhögés, stb... Persze 2-3 hétig otthon, mert én csak teljesen egészségesen viszem újra közösségbe!
Ja, ovi előtt 1x volt náthás, tehát ne mondja nekem senki, hogy az immunrendszere a gyenge, hisz jártunk ide-oda csavarogni mindig is! Sose kapta el... Oviban meg rögtön. Nem értem
32 éve ugyanígy voltam
1 hetet se mentem 2 hetet otthon voltam..
Amúgy a gyerek nekem 2. Alkalommal beteg idén
Tavaly viszont végig betegek voltak..
"Magánba nem hordják be betegen a gyerekeket."
Ó, dehogynem.
A lányom ma ment vissza egy hét betegség után a magánbölcsibe, amit annak köszönhettünk, hogy bevitték a még alvás közben is köhögő gyereket. Délután már szóltak az anyukának, hogy ne vigye másnap, de akkorra már mindegy volt, 2 nappal később már a lányom is kidőlt.
Egyébként ő szeptember vége óta jár és ez volt az első betegsége, szóval nem panaszkodom, de ez nagyon dühített.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!