Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mindket gyerek beteg, hogy...

Mindket gyerek beteg, hogy lehet ezt tulelni?

Figyelt kérdés

Mindket gyerek beteg az egyik 4 eves folyton kohog, lazas, a masik 9 honapos aki szuletese ota mindig mindent elkap a nagyobbtol es folyton kohog, szivjuk az orrat stb.

Egyszeruen borzaszto se nappalunk se ejszakank. Mikor lesz ennek vege? Ilyen rossz meg sose volt a helyzet.

jan. 24. 22:31
1 2
 1/14 Bogica0616 ***** válasza:
80%
Együtt érzek veled, kitartást kívánok neked! Kb akkor lesz jobb, ha a kicsi minden alap betegségen túl lesz.
jan. 24. 22:48
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Hármas ikreink vannak, rendszeresen együtt betegek. Ráadásul egyikük epilepsziás és betegség rohamot provokál, volt, hogy mentőt kellett hívni.Hogy lehet túlélni? Muszáj egyszerűen.
jan. 24. 23:15
 3/14 anonim ***** válasza:
11%
Nem szabad kiengedni a nagyobbat a szezon végéig, hogy ne hozzon haza mindent.
jan. 24. 23:16
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem igazán választás kérdése, de ha engem kérdezel, nekem jutott már eszembe, hogy tavasz végéig önkéntes karantént rendelek el a családnak. Nem tudom meddig lehet kibírni alvás nélkül.
jan. 24. 23:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás!!!

(Most altattam vissza a 2 évesem mert köhögésre kelt, közben megmértem a nagynak a lázát, de szerencsére az most rendben van)

jan. 25. 03:09
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem gondolj arra, hogy ez csak átmeneti. Sajnos sok fogyatékkal, daganattal élő gyermek van a hazánkban akiknek a családjuk bármit megadnának, hogy csak nátha legyen. Engem mindig a hála és hogy lehetne rosszabb is gondolat segít át a nehezebb időszakokon.
jan. 25. 04:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát aki 1nél több gyereket vállal, az számíthat erre.

Nekem is 2 van, 2 év különbséggel. Tuti mindig egyszerre betegek. Múlthéten pl míg a kicsinek fogtam a haját mert a kádig jutott a hányással, a nagy meg a kezemben lévő lavorba hányt. Vagy napi 20x mostam fel, mert hiába adtam tálat, ők futottak a fürdőbe és hányták végig felváltva a lakást.

amíg nem edződik meg az immunrendszerük, addig ez ilyen.

Ha szerencséd van már csak 1-2 év, ha nem akkor több.

Sógoréknál már 5és7 évesek, de még mindig együtt betegek havonta.

jan. 25. 07:22
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
Az ovi elso 2 eve ezzel telt. Elkapta a szlis, neki potolni betegen a napi 8noldalt,kulonben annyira lemarad,hogy hetekig nem hozza be. En is elkaptam,meg a ferjem. De a gyerek tappenz utan, mar magunk utan nincs pofank itthon maradni,igy mi betegen kell dolgozzunk. Borzaszto az egesz. Ha sulis lesz,akkor lesz jobb, addig okt-apr.kozt errol szol az elet. Kitartas, mar csak kb 2 ev. :/
jan. 25. 07:24
 9/14 anonim ***** válasza:
39%

Betegen dolgozni.. csak gratulálni tudok....

Az ilyen idióták miatt lettem beteg 2x is már ebben az évben.

Mikor a takarítónő feljön az irodába 2.án és boldogan meséli, hogy 40fokos lázzal kibírta a mai napot... Közbe végigköhögőtt mindenkit. Csak 1 hétig kellett otthon lennem utána...

Rá 3 napra meg a másik irodából 10percenként járt a wc-re a drága kollegina, mikor meg szóvá tettük, még neki állt feljebb, mert ő lehúzza maga után... 3 naoon belül a fél iroda otthon maradt hasmenéssel...

jan. 25. 07:29
 10/14 anonim ***** válasza:
89%

5 és 7 évesek és most voltak itthon másfél hetet betegen. A 7 évesnek két hónap alatt a 3. betegsége, az 5 évesnek a 2.

Ez egy ilyen időszak, ilyenkor úszik a lakás, programok kimaradnak, suliban pótolni kell, táppénz miatt kevesebb a fizetés és a munka is felhamozódik. Remélem 8-10 éves koruk körül már csak 1-1 betegség lesz.

jan. 25. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!