Mindket gyerek beteg, hogy lehet ezt tulelni?
Mindket gyerek beteg az egyik 4 eves folyton kohog, lazas, a masik 9 honapos aki szuletese ota mindig mindent elkap a nagyobbtol es folyton kohog, szivjuk az orrat stb.
Egyszeruen borzaszto se nappalunk se ejszakank. Mikor lesz ennek vege? Ilyen rossz meg sose volt a helyzet.
Kitartás!!!
(Most altattam vissza a 2 évesem mert köhögésre kelt, közben megmértem a nagynak a lázát, de szerencsére az most rendben van)
Hát aki 1nél több gyereket vállal, az számíthat erre.
Nekem is 2 van, 2 év különbséggel. Tuti mindig egyszerre betegek. Múlthéten pl míg a kicsinek fogtam a haját mert a kádig jutott a hányással, a nagy meg a kezemben lévő lavorba hányt. Vagy napi 20x mostam fel, mert hiába adtam tálat, ők futottak a fürdőbe és hányták végig felváltva a lakást.
amíg nem edződik meg az immunrendszerük, addig ez ilyen.
Ha szerencséd van már csak 1-2 év, ha nem akkor több.
Sógoréknál már 5és7 évesek, de még mindig együtt betegek havonta.
Betegen dolgozni.. csak gratulálni tudok....
Az ilyen idióták miatt lettem beteg 2x is már ebben az évben.
Mikor a takarítónő feljön az irodába 2.án és boldogan meséli, hogy 40fokos lázzal kibírta a mai napot... Közbe végigköhögőtt mindenkit. Csak 1 hétig kellett otthon lennem utána...
Rá 3 napra meg a másik irodából 10percenként járt a wc-re a drága kollegina, mikor meg szóvá tettük, még neki állt feljebb, mert ő lehúzza maga után... 3 naoon belül a fél iroda otthon maradt hasmenéssel...
5 és 7 évesek és most voltak itthon másfél hetet betegen. A 7 évesnek két hónap alatt a 3. betegsége, az 5 évesnek a 2.
Ez egy ilyen időszak, ilyenkor úszik a lakás, programok kimaradnak, suliban pótolni kell, táppénz miatt kevesebb a fizetés és a munka is felhamozódik. Remélem 8-10 éves koruk körül már csak 1-1 betegség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!