Miss Lady kérdése:

Kinek hogy zajlott le a bárányhimlő?

Figyelt kérdés

Csak olyanok írjanak, akiket már érintett ez a betegség!

Mennyi idősen kapta el a gyerek?

Hogy viselte?

Milyen tünetekkel járt?

jan. 23. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az egyik fiam 1 évesen, a másik 5 évesen, a lányom 8 évesen, sorban ment végig rajtuk. Lázasak voltak, erőtlenek, egy pöttyel kezdődött. Amiből fél nap múlva lett több aztán még több. A kisebb úgy nézett ki, mint valami menekült árva valami durva fertőzőosztályról - a két nagyobbon nem volt annyira durva, de így is kipettyesedtek. Pár napig nagyon szenvedtek (főleg este meg éjszaka) a viszketéstől, aztán elkezdett jobb lenni, míg végül elmúlt.
jan. 23. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kb 5 évesen (még nem volt kötelező az oltás)

Sok viszkető pötty, de van rá készítmény, az használt.

Láz, vagy bármi panasz nem volt.

jan. 23. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2 évesen a lányom.

Tiszta pötty volt az egész gyerek

Volt nyugosseg a viszketés miatt, de laza nem volt

jan. 23. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagycsoportosan kapta el, 5,5 évesen. Nem volt túlságosan sok pöttye, és egészen jól viselte, panaszkodott néha a viszketés miatt, de megértette, hogy nem szabad vakarni. Nem volt lázas, meg semmi egyéb. Az már más téma, hogy én is elkaptam akkor tőle, 33 évesen, és nálam nem ennyire enyhén zajlott le 😅
jan. 26. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Én voltam gyerekként. Nekem nem volt vészes, csak viszketett. Én nem voltam lázas.

A legnagyobb baj, hogy nyaralás alatt volt, az első nap jött ki persze. És ezzel nem lehet strandolni és hosszabb ideig napra menni, ezért egy hétig bent kuksoltam a szobában.

jan. 26. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!