5-11 éves gyereketeket oltatjátok covid ellen?
12, az, hogy nem veled beszélem meg, miért, nem jelenti, hogy én magam nem tudom, miért.
Férjem aneszt-oxi szakorvos, hogy el, nem Gödémy az emberem, mint a tiéd
Nem. Magunkat sem. Neki az oltások problémásak voltak, csak 1 hónap csúszással kaphatta meg őket.
A rota ellenit be se adathattuk neki.
Nekem elég volt látni azt, milyen ideges a gyerekorvos az oltáskor.Jobban félt, mint én.
Köszi, nem kockáztarok.
Én nem merem, ahogy végül magamat se. A férjemet beoltották. 28 éves egészséges, a családba semmilyen betegség nincs. Mindenki makk egészséges náluk, és a családjában az átlag életkor 90 felett van. A déd mamája túl élte a nagymamáját.
De amikor megkapta az oltást, egy napra rá már nem érezte jól magát, azt hittük szimpla mellékhatás, kidől egy kicsit. Hát nem, egyeletlen szívveréssel kezdődött, majd az eddig tökéletes pulzusa a 2x-e lett. A mai napig ezzel szenvedünk. És a statisztikába mi csak egy apró porszem vagyunk, de nekünk mostantól ez van. Én is jelentkeztem oltásra, de terhes is vagyok, így ami a férjemmel történt, azután én nem merek elmenni. És a környezetünkben sokan oltakoztak, és egy ismerősünknek lett hasonló baja, mindenki más jól van. De neki és a férjemnek is szörnyű. Ezek után a gyerekeimnek se merem beadatni, mert félek, hogy mi pont abba a kicsi százalékba fogunk bele esni. Pedig először nem gondoltam rá, mivel tényleg semmilyen betegségünk nincsen, és a családba se volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!