5-11 éves gyereketeket oltatjátok covid ellen?
30, figyelted már meg a gyerekedet oltás után? Hidegrázás egy minor oltasi reakció. Ahogy a szédülés, hasmenés, ízületi fájdalom, de a láz is az lenne. Nem mellékhatás.
Még ezt se vagytok képesek megkülönböztetni.
Egyébként internet korában azt mondani, hogy "nem tudom", röhejes. Egy félperces gugli megmondja, hogy hogy kell jelenteni.
Bocsi elküldtem
Jeleztem az orvosnak, le se kakáltak, azt mondták majd elmúlik jobbulást.
Kb 3 hónapig tartó émelygésem, hasmenésem volt, szédülés, enni sem tudtam, 10 kilót lefogytam
#34 még a covid előtt is rengetegen kértek másodvéleményt. Most meg aki bizalmatlan, az egyből nem hisz az orvostudományban.
A gyerekem 2 éves korában elkezdett kancsalítani. A gyerekorvos annyit mondott, hogy vastag az orrnyerge. Én azért elvittem a szemészetre. Ott kiderült, hogy nem kevés dioptriás szemüveg kell neki. Fél év múlva a még 3 éves gyerekemet műteni szerette volna.
Megérzés, bizalmatlanság vagy más, ki tudja, de elmentem egy másik orvoshoz. Ő más dioptriát mért és a műtétet egyáltalán nem javasolta. Most a szemüveg szépen korrigálja a kancsalságot.
Itt kapásból 2 orvos volt, aki tévedett, ebből az egyik főorvos!
Amikor terhes voltam több facebook csoportban is tag voltam. Sokszor ha valaki kiírt egy problémát azt tanácsolták neki, hogy kérjen másodvéleményt.
Gluténérzékeny csoportban szintén olvastam nem egyszer, hogy a gyomor biopszia egyik helyen + másik helyen - volt.
Az orvosok is csak emberek, nem tévedhetetlenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!