Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ilyen sűrűn betegség ?!:/

Ilyen sűrűn betegség ?!:/

Figyelt kérdés
Van egy 5 évesem, az elmúlt időbe december elején is lázas volt , január elején is ,február elején is és most február vége van most is kezdi .. maximum 38.8 lehetett neki az összes közül a legmagasabb és neem veri le hála a láz tehet nem nyugos benne .. nem mondanám azt sem h itatni nem tudom egyébként e mellé társult neki most legutóbb (feb.eleje) orrfolyas és kohoges .. nos kohogni már nem köhög viszont az orra folyik rendesen ilyen sárgás ragacsos trutyi.. legutóbb kapott egy üveg supraxot is illetve a sooldasos inhalalas és a megszokott c-D vitamin .. holnap délután megyünk orvoshoz de kiváncsi vagyok h ez a járvány időszak másokat is így magába zár? Komolyan mondom december óta kb 2 hetet ment oviba és nekem is folyton hianyoznom kell a munkából .. ki vagyok
ma 04:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Szeptemberbe volt 1 x beteg a fiam, de azóta folyik az orra, hol bűzös zöld, hol csak sárga vagy fehér.
ma 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!