Mi a véleményetek a lázcsillapításról és az immunerősítőkről?
C és D vitamint kap a kicsi. Plusz legutóbb kertem a dokitol, irt neki, és most jobban viseli a betegségeket, és nem kap el minden náthát. Ha a kicsi is kezdi a bolcsit, béres cseppet is fogok nekik adni a téli időszakban.
Lazcsillapitásról annyi a velemenyem, ha szarul van 38 fokosnál, adok neki, ha egyertelmuen látom, hogy szenved. Értem én, hogy a láz jó, de én is beveszek egy gyógyszert, ha felmegy a lázam nehanap, amitől ráz a hideg, akkor miért hagyjam a gyerekem szenvedni?
A lázcsillapításról az a véleményem, hogy nem érdekel mikor “kellene”. Ha a gyerekem egyértelműen rosszul van, megviseli a láz, akkor csillapítom. Az enyémet már a hőemelkedés is megviseli nagyon.
Immunerősítőnek pici korban c vitamint és d vitamint adtam. Amikor lehetett akkor ezek mellé elkezdtem béres cseppet is adni. Plusz néha kap gumivitamint.
Ovis koráig nem volt beteg, csak kis náthák. Mióta ovis, sűrűbben beteg, de mindig enyhe lefolyású, gyorsan átmegy rajta minden.
Én csillapítok 37.8-nál is megviseli gyereket, de nem húzom 39.7-nél se ha amúgy semmi baja. Mindig a gyerek közérzete a mérvadó.
Én adok vitaminokat, mert hiába adok választékosan ételt, ha válogat. Szerintem nem eszik elég hibátlanul ahhoz, hogy mindent fedezzen.
Lázat akkor csillapítunk amikor a gyerek szarul van, rossz a közérzete.
15hósan a lányom cebion multit kapott. Bevallom nekünk nem sokat ért. 3 éves kora óta (most 5) Dr theiss aktív immunot kapja a kicsi is (2 éves) a nagy túl van már egy isoprinosine (vírusölő) kúrán. Annyiban segített, hogy nem 3 napig van 40 fokos láza amit nem tudunk levinni hanem egy átlagos 38 fok.
Nekem a 2 gyerek ég és föld immunilag. A nagy a gyengébb - ő mondjuk eleve sorvadt babaként született. A kicsi sokkal masszívabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!