Erős köhögésre, torokgyuszira, (lázzal) milyen gyógyszert ír a gyerekdokitok?
A mi dokink MINDIG: Ambroxol szirupot, Sinecodot meg lázcsillapítót, tetszőleges antibiotikummal (Cefzil,Suprax,Sumamed..)
1 hete fejezte be a lányom a gyógyszerszedést, és már megint lázas.
Tiszta ideg vagyok... Akkor miért szedi be az antibiotikumot? Szegénykém, annyira utálja a Sumamed szirupot,majd' kifordul a szájából... De lenyeli, az én kedvemért.
1 hétig nem tartott az egészség...
(Megjegyzem, hogy ő állandóan beteg, vitamint szed. Tavaly ősszel-télen 6 hónapig köhögött)
De akkor is. Nincs erre valami megoldás? Csak az idő? 3.5 éves.
A mi dokink sem ír antibiotikumot,csak legvégső esetben. Lázcsillapító,Tantum verde,Ambroxol,sok folyadék,pihenés. Esetleg,ha az orrváladék sárgás-zöldes,akkor neomicines csepp.
Nekünk még a bölcsiben is azt mondták,h ha nem lázas,nincs gond,de ne legyek meglepve,ha a köhögés-orrfolyás tavaszig eltart.....
Ugyan ezeket kapjuk raadasul tegnap medrolt irt fel az orvos mert mar annyira rossz a helyzet :(
Se garat se orrmandulaja nincs, csap van a hallojartnal. Megis mindig ugyan olyan beteg mint a mutet elott.
Most kezdtuk el a gyomberes mezed teat adni, a gyogyszereket is. A mai nap picivel jobb volt mint tegnap.
Sajnos ezen nem tudsz segiteni, ha beteg a gyerek nem mindig segit a c vitamin es a sok folyadek. Ha antibiotikumot ir az orvos akkor nem azert mert cukorka.
Sajnos a kislányom rengeteg antibiotikumot beszedett már...
Én is reggel adom a köptetőt, meg 14 körül.
Csak azt nem értem, hogy ha most szedte be az antibiotikumot, egy hete, akkor hogy beteg megint?
Nem ismerünk senkit a városban, ráadásul jogsim sincs. Nem tudnám máshoz hordani. Ráadásul őt úgy ajánlották, hogy jó orvos... Egy öreg nő egyébként. De csak ennyit tud. Köptető, antibiotikum, Sinecod.
Amúgy a múltkor nem írt antibiotikumot, akkor meg a patikus hisztizett.. Hogy milyen helytelen, hogy nem kapott a gyerek antibiotikumot... Mondtam neki, hogy a gyerek azon él kb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!