Erős köhögésre, torokgyuszira, (lázzal) milyen gyógyszert ír a gyerekdokitok?
Figyelt kérdés
A mi dokink MINDIG: Ambroxol szirupot, Sinecodot meg lázcsillapítót, tetszőleges antibiotikummal (Cefzil,Suprax,Sumamed..)
1 hete fejezte be a lányom a gyógyszerszedést, és már megint lázas.
Tiszta ideg vagyok... Akkor miért szedi be az antibiotikumot? Szegénykém, annyira utálja a Sumamed szirupot,majd' kifordul a szájából... De lenyeli, az én kedvemért.
1 hétig nem tartott az egészség...
(Megjegyzem, hogy ő állandóan beteg, vitamint szed. Tavaly ősszel-télen 6 hónapig köhögött)
De akkor is. Nincs erre valami megoldás? Csak az idő? 3.5 éves.
2019. dec. 31. 05:42
11/13 A kérdező kommentje:
Visszavittem, most vírusos torokgyulladást állapított meg a doki.. Azóta megint beteg, vagy még mindig?... Most a füle fáj. Hihetetlen, hogy folyamatosan beteg.
Biztos,hogy holnap megint antibiotikumot kap.
2020. jan. 5. 18:02
12/13 anonim válasza:
Vírusra ugyan mi a faxnak antibiotikum?
13/13 A kérdező kommentje:
A vírusra nem kapott. De a fülfájást azt bakteriális fertőzés okozza.. Errw fog kapni. Tuti... :(
2020. jan. 5. 20:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!