Dunakeszi Devenyes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Neten nem talaltam semmit. Tudja esetleg valaki hogy hol tart foglalkozast Dunakeszin a devenyes akit Lillanak hivnak?🙂

tegnap 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! A Madách lakópark környékén. Én is hozzá járok a fiammal.
tegnap 11:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Tudnal nekem arat mondani? Probaltam utana keresni de semmit nem talaltam
tegnap 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
baromi drága és egyszersem biztos h valóban szüksége van a gyereknek rá...
tegnap 20:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Be kellett mennunk a surgossegire vasarnap, ott az egyik doktorno mondta hogy hipoton lehet a csipoje a lanyomnak. Kerdezte meg van e kesve a mozgassal, mondtam hogy kuszni talan most kezd el majd, de forogni is keson kezdett. Ezert gondoltam hogy ra nezetnek.
ma 04:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Babamaszazs minden este vagy reggel. Vannak tanfolyamok 1 alkalmas fillerekert es kapsz tananyagot is de fent is van a neten minden.

Ez semmit nem jellent h kesobb kezd el valamit. A fiam 6 honapos koraig konkretan semmit nem csinalt, kb olyan volt mintha folyekony lenne a gyerek. Hason eppen csak emelte a fejet. Aztan 10 honaposan elindult. Konkreta kijott utanam a konyhaba es meg majdnem szivinfartust kaptam.

1x fordult at, maszni eppen csak par hetet, es mar allt fel, 2 hetig csak egyhelyben alldogalt. Aztan gondolt egyett es jart. Soha nem esett/kellt. Amit megtanult az onnantol stabilan csinalta. De mindennel igy volt ami mozgas. Most 20 eves es meg mindig baromi laza folyekony a gyerek. Siman a nyakaba teszi a labat, jogan barmely poz elsore megy neki. En meg vert izzadok.

ma 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!