Van akinek nagyon pici a gyerekszoba?
Két gyermekünk van, viszonylag nagy korkülönbséggel.
A nagynak van külön szobája, és nekünk egy nagyobb hálónk. Plusz a nappali. A kicsi egyenlőre a mi szobánkban alszik, de szeretnénk neki is külön szobát, ahova később el tud vonulni.
A nappaliba nem szeretnénk kiköltözni. Arra gondoltam, hogy mi átköltözünk a kisebb szobába. A jelenlegi hálónk, ami a nagyobbik szoba, pedig kettéválasztanánk.
Van rajta 2 ablak egymás mellett, így mindkét gyereknek lenne ablakos szobája.
Viszont nagyon keskeny lenne így, mert eleve az ablakok felőli rész volt a rövidebbik oldala a szobának.
Akinek kicsi, vagy keskeny a gyerekszobája leírná, hogy mennyire kicsi, és, hogy mennyire élhető így?
A gardrób kikerülne a nappaliba mindannyiunknak.
Így a szobákba csak ágy és játékos polcok kerülnének. A nagynak íróasztal.
Arányosan rajzoltam. 40 cm mély polc és komód kerülne az egyik oldalra, így több mint 1 méter hely marad, ahova bőven befér az ikeás játszószőnyeg.
Tényleg csak alvásra és játéktárolásra használnánk.
A nappaliba szoktunk játszani.
Berendezve nagyon rossz, amit kitalaltal, rajzold at negyzetracsos lapra, meretaranyosan es latni fogod!
En se tudok sokkal jobbat kitalalni, de igy azert van egy kis eletteruk es 2m-es agyakat szamolok, mert hat ok is felnonek.
Igazsag szerint, ha a szobak melletti valamelyik helyisegbol meg le lehetne csipni, az lenne a legjobb, de az tenyleg marha nagy felfordulassal jarna...
Én az étkező lefalazását választanám ezen lehetőségek közül. A gyerekeknek megmaradnak a normál méretű szobák, nekünk pedig lenne egy pici hálófülkénk. Teljesen oké.
Ennek a szobának a kettéválasztása szerintem csak kis időre ad megoldást. Egy idő után fullasztó lehet akkor is, ha csak aludni jár be a gyerek.
Ha még is emellett döntötök, akkor mindent tegyetek meg, hogy optikailag nagyítsátok szélességében a teret. Pl. az ablak fala legyen széltében csíkos, vagy a függöny rajta. Én a laminált lapot sem hosszában tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!