Ti gyereketek mikortól aludt a saját szobàjàba és hol vàsàroltátok meg a gyerekszobàba a bútorokat?
Ahogy hazamentünk a kórhàzból, a sajàt szobàjàba, a kisàgyba tettük, kezdettől ott aludt.
A szekrénysort kaptuk lànyom (exem) apjàtól, a kisàgyat, fürdetőt meg mit tudom én miket Pesten vettük, de lévén rohadtul nem ismerem a fővàrost, így az üzlet nevét màr nem tudom.Ja, persze ennek màr 9 éve, sőt 9,5.(közel volt ez az üzlet a dokim magànrendelőjéhez, de azt se tudom màr hanyadik kerület)
Nagyon jó alvó volt kezdettől.
Kaptuk a lànyom (exem) főnökétől.
Ma nem tudok írni :)
8 hónaposan költözött
Jófogáson át vettünk kéz alól
bababoltban újonnan kapható szettet.
Újszerű volt ( a baba a szülői ágyban aludt.. az állapot igazolta)
Első perctől kezdve a saját szobájában a sáját ágyában aludt.
Ikeában vettük meg az összes bútort.
Most majdnem 2 és fél éves, lassan új ágyat kap, le kellene cserélni a rácsos ágyat, meg kellene egy nagyobb ruhás szekrény is. Ahogy elnéztem a gyerekbútorok árait, megint Ikea lesz szerintem, még mindig ott a legolcsóbb.
A 2 nagy fiam velünk volt egy szobában, kiságyat és pelenkázót vettünk bababoltban, szekrényünk volt. Most építkezünk, (31 hetes vagyok) a kicsinek a szobáját úgy alakítottuk, hogy a mi szobánkból is át lehessen menni hozzá, 1 lépésre lesz tőlem szinte. (Ha nagy lesz befalazzuk az ajtó helyét)
Új kiságyat és pelenkázót vettem, szintén bababoltból (babavilág a neve debrecenben) szekrényt meg csináltatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!