Milyen dekorációt készítettetek saját kezűleg a gyerekszobába?
Papírból rengeteg állatfigurát (ki kell vágni a sablon alapján papírból a részeket és összeragasztgatni). Sablont barkácskönyvekből és a netről szedtem, még terhesen csináltam meg (a 22. héttől táppénzen voltam). Némelyik elég aprólékos volt, és a Páromnak is nagyon tetszettek.
5 hónapos volt a Kisfiam, amikor feltettem őket a szobájába a falra, persze nem elérhető magasságba. Eddig is nézte őket néha, most viszont már 7,5 hónapos, egy ideje azt csináljuk, hogy odamegyünk, kicsit megfogja egyiket-másikat, meg mutogatom Neki, hogy ez az oroszlán, ez a majom stb., amelyiknek tudom, utánozom a hangját is. Ezzel kb. fél órára is le lehet kötni. Élvezi, vigyorog, dumál hozzá.
Az ágya fölött meg egy halványzöld nagy csillag van, körben dekorgumiból készült szélforgókkal (24 különböző színű), a közepén egy ezüsthold, rajta egy alvó cica.
A lámpáról dekorgumicsillagok lógnak le.
Az ajtóra meg dekorgumiból a neve van kiírva.
Igazából nem is vettünk dekorációt.
Ezeken kívül még a Bajkeverő George meséből nyomtattam ki a majomfigurát, a szekrényajtókon azok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!