Nektek tetszik a modern stílus a baba/gyerekszobába?
Én se szeretem az olyan lakásokat ahol az előszoba narancssárga, a háló piros, a gyerekszoba kék zöld, tehát az ilyen harsány stílust.
Nálunk is a modernebb bézs/szürke, fehér, tégla színek vannak, ennek ellenére a gyerekszoba zöld és szafari mintás.
Ma már nem tetszik annyira, most perpill a szürke alapon sárga minták, illetve a léggömbös téma tetszik, de ugye nem az én szobám, nem az én ízlésem a fontos itt, imádja a kisfiam nézegetni az állatos matricákat a falán, a függönyén, sorolja fel melyik-melyik.
De mindenkinek más az ízlése, lényeg hogy esztétikus legyen.
Kisfiamnak lego city témájú a szobája baba kora óta mert kaptuk a fali matricákat. Így kettő fal alul szürke út, rajta lego auto matricák, felette házak egyik oldalt. Másik oldalon meg fáj szintén lego állatok matricákkal.
Én nem épp így terveztem de a fiam imádja. Játékok színesek, próbáljuk megmutatni a színeket, ne csak a kék domináljon. Unokatesótól megszerzett pink sárga cumis üveg a kedvenc :D eléggé érdekes a pink a sok autó között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!