Nektek tetszik a modern stílus?
Kb. olyan mint egy iroda, és használhatatlan a hétköznapokban.
Nem nézegetni kell egy lakást, hanem használni.
Pl. Engedjél be ide egy normál családot, három maszatos kisgyerekkel, kiskutyával, egy halom játékkal, közben kiteregetve a ruhák, az asszony főzi a nagy lábos töltött káposztát, terjeng az egész lakásban a masszív kajaszag, miközben néhány üveg Kőbányai sörrel küzd a férj...
2
Nálam a normál család nem az akit a putriból költöztetnek át.
De az olyanok maradjanak is ott, ott nem tudnak kárt tenni.
Köszönöm a válaszokat!
Az hogy drága hát nem tudom...
kb 250 m2 összesen. Most ha azt ki szorzom pl 350 ezrel az kb 90 millió. + a telek az is biztos hogy van 20 millió + kert + butór. Persze szerintem kicsit sokat kérnek érte...
Tetszik a modern stílus, ezt egy picit ridegnek tartom, melegebb színekkel jobb lenne.
Amitől kimegy a rőzsém az az egybenyitott konyha, nos aki szeret főzni és lakott már ilyen lakásban az tudja, hogy mennyire nem praktikus, ha pörkölt szaftban úszik az étkező-nappali vagy épp a húslevest szagolja az egész család fél napon át.
A másik pedig a fürdőszoba, a kád közelébe semmit nem lehet tenni, nincs rá hely. Gondolok itt tusfürdőre, samponra, stb. és pl. én szeretek olvasni és mondjuk forralt borozni a kádban, na azt is nehezen oldalán meg.
Hiába szép és jól néz ki az ilyen fürdő és konyha, praktikátlannak tartom.
Szeritnem nem ér 155 millát amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!