Ti tennétek bordásfalat a gyerekszobába?
Figyelt kérdés
Kislányom 2,5 éves örökmozgó. A babatornán van bordásfal, egyedül fel tud mászni, lefelé már neccesebb.
Most egy ismerősünk felajánlott egy bordásfalat mert az ő gyerekei már kinőttek belőle.
Csak kicsit bizonytalan vagyok a veszélyességet illetően és olyan furi, nem láttam még otthon senkinél.
Nektek mi a véleményetek?
2017. jan. 17. 13:06
1/11 anonim válasza:
Az első gyerekemet leszámítva a másik kettő supermennek képzeli magát :D Szóval kizárt,hogy ilyen legyen a házba. Ha a legkisebb már iskolás akkor azért más lenne
2/11 anonim válasza:
Mikor gyerekek voltunk nekünk volt. Abból a megfontolásból, hogy ovis tornán és a barátoknál folyton azon játszottunk.
Kb. két hétig volt érdekes. Utána egyszer-egyszer használtuk, de leginkább anya teregett rá.
3/11 anonim válasza:
2,5 évesen még az emeletes ágy létrájához is pici, a bordásfalhoz meg főleg. Én nem tennék. Ettől függetlenül elfogadhatjátok és 2 évet eláll az a bordásfal egy pincében befóliázva.
4/11 anonim válasza:
Tegyetek alá matracot, hogy ne tudja megülni magát, utana játszhat rajta szabadon
6/11 anonim válasza:
Ha lenne hely, akkor ingyen igen. Jó dolog az, már 1 évesen is használták terápián.
7/11 Snorri válasza:
Ne legyél bizonytalan, nagyon veszélyes. Nyáron halt meg egy kicsi, leesett az emeleteságy létrájáról, megcsúszott. Pár év múlva.
9/11 anonim válasza:
Ne viccelj! Azonnal elfogadni!!! 😊
Matracot alá, és had másszon! Remekül fejleszti az idegrendszert és a mozgáskoordinációt!
10/11 anonim válasza:
nem tudom, kivitelezhető-e nálatok, de én úgy tenném fel, hogy mikor nem játszik, fel lehessen tolni vagy hajtani a plafonra, s csak akkor levenni, mikor ott vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!