Ti tennétek bordásfalat a gyerekszobába?
Kislányom 2,5 éves örökmozgó. A babatornán van bordásfal, egyedül fel tud mászni, lefelé már neccesebb.
Most egy ismerősünk felajánlott egy bordásfalat mert az ő gyerekei már kinőttek belőle.
Csak kicsit bizonytalan vagyok a veszélyességet illetően és olyan furi, nem láttam még otthon senkinél.
Nektek mi a véleményetek?
Mindenkepp fogadd el!!
Lehet venni szivacsos szonyeget ala raksz egy olyat meg ha le is esik nemfog neki fajni valamint tanitsd meg hogyan tud lemaszni magatol. Aki azt irja hogy veszelyes igaza van tenyleg az csak ugy mi t az en gyerekoromban a fara maszas megis fara masztunk nem a gep elott rohadtunk mint a mai fiatalok le is estunk kezem is volt eltorve nemegyszer es akkor mivan ezert vagyunk gyerekek hogy megtapasztaljuk a sajat borunkon annak meg aki azt irta hogy halt is bele valaki annak csak azt tudom mondani a biciklizesbe is haltak mar bele sot abba is hogy valaki lement a boltba es elutottek kozbe szoval nehogy komozduljon a hazbol bar az is veszelyes mert hazon belul is erheti halalos baleset szoval jobb ha az agyban fekszik egesz hatralevo eleteben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!