Milyen közel/tavol jó a gyerekszoba a hálószobától?
Eddig úgy gondoltam az a szoba lesz a gyerekszoba ami kb 10 méterre van a hálónktól,át kell menni az előszobán étkezőn nappalin.
Viszont a hálónk mellett van egy előszoba ami semmire nincs használva ( a ház másik végén jövünk be a garázsból,ott öltözünk le),és van egy zuhanyzós fürdő amiből 2naponta a wc van használva mert van egy szép nagy fürdőnk amiben zuhanyzásra is alakalmas a kád.
Tehát össze tudnánk vonni a kisfürdőt az előszobával,és lenne egy 2,5 x2,5 meteres szoba a miénk mellett (maradna egy méteres folyosó a kettő között,de szemben egymással).
Ti megcsinálnátok,legyen inkább közel? Végülis akkor maradhatna a másik szoba még pár évig kreatívos mindenes szobának.
Elég ekkora szoba egy picinek ugye? Ruhái nem ott lennének van külön gardróbunk,fürdetni pelenkázni a fürdőben gondoltam,ott elfér a pelenkázó.
Persze, jó ötlet.
Engem inkább az zavarna, ha a ruhái a pelenkázótól messze lennének. Sokszor van, h lepisil, kakil mindent, egyből kell a váltás.
Nekünk a háló is csak alvásra van,napköhben a nappaliban vagyunk,egyben van a nappali konyha étkező.
A pelekázó a fürdőben lenne,mellette van a gardrób,nem lenne messze.
A gyerekszobát csak altatásra gondolom,napközben kinn lenne a nappaliban,játékok egy része a szobájában többi a nappaliban.
Vendégünk ritkán van,akkor is a nagy fürdőben levő wct használják. Az a fürdő kb arra van hogy éjjel oda megyünk wcre,xe az sem mindennapos.
A másik lehetőség a másik kisszoba a ház túlvégén,de az is csal 3x2,5 méteres. És ott is csak aludna,nappal nappaliban lenne.
Hat en a távolabbit valasztanam...
Nem nagy távolság, de ha közvetlen melletetek lenne, lehettek hulla sondben a saját szobatokban miután lefektetted.(nem nézhetsz tvt se halkan, szex közben némasági fogadalom, vagy nem mehetsz ki nyugodtan nehogy a gyerek meghallja. Később, par ev múlva kamaszodik, ti aludjatok ő még fenn lenne de tvt se nézhetstb stb.)
De ti tudjátok. En frászt tudok kapni ha nővérem itthon van, es hallani a szobambol hogy mit csinál tv n neten stb. Pedig nem vekonyak a falak... Es ez a legviccesebb ja emiatt
Előző vagok *
* HA ejjel emiatt amgy is felébredsz hogy notoszkollas van amikor a legkisebb nézte is felriadok.
Bar mimdemnember más, h neked lenek távolabbit választanám.
Ha mar nagyobb lenne akkor mehetne a távolabbi szobába, és a mellettünk levő lenne a dolgozó szoba. Én az első 2-3 évben gondolkodok.
Kiságy mellé nem fér be egy normális kanapé,meg nem is szándékszom nem a saját agyban aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!