Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Rácsos ágyból gyerekágyba...

Rácsos ágyból gyerekágyba költözik három éves kislányom, mekkorát vegyünk?

Figyelt kérdés
Láttam egy nagyon szépet, 70*140 cm. Nem túl rövid ez? Nektek mekkora van?
2013. szept. 20. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Az en kislányom 3, 5eves es neki is 70x140es az ágya! Ez a teljesen átlagos méret! Ne aggódj egy jó ideig elég lesz!
2013. szept. 20. 13:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtattál :-) egy korábbi kérdésben mindenki inkább a nagyobb ágyat javasolta, de abban a méretben nem is találok olyat ami tetszene. És ez árban is nagyon szuper szerintem. Egyébként nekünk kiságyból is a kisebbik van, tehát annál azért nagyobb lesz ez az ágyikó.
2013. szept. 20. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a nagyok felnőtt ágyon alszanak (azért ekkorát vettünk, hogy ne kelljen majd külön megint ágyat venni, ha nőnek). De eddig nem volt a mérettel baj...
2013. szept. 20. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi 2 éves szülinapjára vettünk a lányomnak 90 x 200 cm-t. Így legalább pár év múlva nem kell újra és a helye is adott volt. Mivel elég jó minőségű matracot is vettem, ezért bízom benne, hogy tényleg sokáig bírja majd.
2013. szept. 20. 13:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen az is szempont hogy jó lenne ha sokáig bírná, de megmondom őszintén nekem tetszenek ezek a mesefigurás, állatos stb ágyak, és idősebb gyereknek meg már az nem jó, tehát ha az lenne a szempont akkor valami teljesen natúrt kellene vennünk.
2013. szept. 20. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

2.5 éves a kislányom ,hónapok óta keresem a megfelelő ágyat neki :)

Olyat akartam,ami jó lesz pár évig.

A napokban találtam rá a vaterán erre :

[link]

vagyis ennek a párjára,ugyan ilyen és szerelem első látásra!!! :)

Ilyet álmodtam meg neki minden szempontból.

Meg is vettem :)

Van még egy belőle,ha tetszik az eladónál:))

Nem ismerősöm stb. az eladó de szerintem ilyen szép ágyat ennyiért sehol nem kapsz!:)

2013. szept. 20. 20:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, nagyon szép tényleg és nagyon olcsó, de én valami figurásat szeretnék. Nem igazán tudunk díszíteni a szobáján , mivel nem a saját lakásunkban élünk, a szekrényei régiek, picit kopottak, szeretnék valami vidám, figurás, lányos ágyat. Én ezt néztem ki egyébként: [link]
2013. szept. 20. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:

20.52 vagyok

Szép ,amit kinéztél..ezeket én is nézegettem:)

Csak a méret miatt nem jó,vagyis nagyobbat akartam.

Szerintem a 70*140 cm-s kb 8-9 éves korig jó maximum.Nyilván függ attól,hogy a gyerkőc mennyire nő gyorsan.:)

2013. szept. 20. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!