Milyen matracot vegyek a gyerekágyba? Kislányom átkerül a kiságyból gyerekágyba, és megzavart a nagy kínálat.
Én is utána néztem, mikor 1 évesen nagy ágyba költözött a lányom, és mindenhol azt javasolják, hogy 25 kg súlyig kemény kókuszmatracot vegyél a gyerkőcnek, mert ez a legegészségesebb. Másrészt pedig a leghigiénikusabb, mivel még előtte áll a szobatisztaság kérdése, és ha baleset lenne, akkor ezt csak átzuhanyoztatja az ember, pár óra alatt szárad.
De végül még szerencse, hogy nem rendeltem meg azt a jó kis drága matracot, amit kinéztem, mert a lányom úgy döntött, hogy nem óhajt kókuszmatracon aludni többet. A kiságya ifjúsági ággyá alakítható és szivacsmatracot adtak hozz toldalékkal, de beleraktam a kókuszmatracát és ahhoz a szivacstoldalékot a lábához, de nem volt hajlandó aludni rajta. Kicseréltem szivacsra, és úgy már tetszett neki :)
Szóval sajna ebben is főként Ők döntenek :)
De a kókuszmatracot ajánlják már pár évig!
Találtam egy ilyet:
Szerintetek ez milyen? Azon túl, hogy méreg drága, megéri az árát? Kell ennyire kombinálnom?
Szerintem jó lehet, talán én is vennék ilyet, ha a lányom hajlandó lenne még a kókuszmatracon aludni (korábbi válaszoló vagyok!) Szerintem jó és hosszútávú megoldás. Az ára pedig...hát még nem is olyan vészes, mert sokáig tudja használni. És egyébként is, ezek is olyanok, hogy valamelyiknek az ára veri a csillagos eget :)
Szóval nekem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!