Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik H&M üzletben nagy a...

Melyik H&M üzletben nagy a kínálat kismama ruhából?

Figyelt kérdés
A honlapon sok féle felső van fent meg szoptatós melltartó jó áron, és vajon mennyire jellemző a méret hiány náluk? Nem budapesti vagyok így meggondolom 2 szer hogy felmegyek e ezért érdekelne, persze vidéki bolt is érdekel!
2013. febr. 18. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nemrég voltam a Váci utcaiban, ott jó sok ruha volt, de az Arénában is kb. ugyanannyi. Allee-ban régen voltam, ott valammivel kevesebb van, úgy emlékeszem, de lehet azóta már kiszélesítették.
2013. febr. 18. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak Szegedet tudom. Itt csak az Árkádban van kismamaruha, a Plázában lévő H&M-ben nincs.
2013. febr. 18. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Szegeden van Árkád?? Mióta? Lehet az közelebb lenne nekem úgy értem más dologgal összekötném akkor. Köszi a válaszokat!!
2013. febr. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!