Van más kismama is aki nem tud aludni? Miért?
39 hetes vagyok, és már teljesen lázban égek, hogy mikor indul a szülés :)
első baba és iszonyatosan izgulok már :)
párom már az igazak álmát alussza, de nekem nem megy valamiért, pedig tudom, hogy még most kéne pihenni..
Én azért nem, mert fáj mindenem:D
28hkm.
Ledves Kérdező, és 2-es válaszoló!
Mintha a saját szavaimat, gondolataimat írátok volna!
Első babámat várjuk márc.2-re vagyok kiírva!
Tegnap léptem be a 39.hétbe, de gyakorlatilag amióta itthon vagyok, és nem dolgozom, azaz 34.héttől(jan.közepe) szinte semmit sem alszom!Kipihenni magam nem-igazán tudom, szörnyű!
2óránként wc-re megyek, sokszor arra ébredek a rendszeres pisilés mellett, hogy éhes vagyok!Megpucolok 1-2narancsot hajnalban, vagy megiszok egy pohár tejet,és egy darabig elvagyok, de aludni semmit sem tudok!Ilyenkor jön csendben a net, hogy ne zavarjam a párom, hisz fáradt, dolgozni jár,legalább próbálja Ő kipihenni magát!
Másnak is van ilyen?
Ez a az utolsó 2hét lassan telik, gyakorlatilag a rendszeres CTG-t várom, de iszonyat lassan megy, mondjuk már ezt érzem kb.3-4 hete...
Az orvosom mindíg megnyugtat, hogy türelmes legyek,nincs már sok vissza, de nem könnyű!
Ki mikorra van kiírva?Hol szültök?ímeséljetek, ha már aludni nem tudunk sokat!
KITARTÁST nektek!
39.hkm
22 hetes vagyok.
Nem tudok aludni, mert 2 óránként pisilnem kell, de szomjas is vagyok közben.
Egyik oldalamon sem kényeyelmes aludni.
Alig várom hogy reggel legyen.
Viszont délután meg olyan álmos vagyok, azt hiszem egy ültő helyemben el tudnék aludni, de akkor sem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!