Milyen témával dekoráljam a kislányom szobáját?
Egy témára akarom dekorálni a szobáját.
Nagy lányomnak füves rét a téma, virágok, bogárkák stb... Falak igy lettek megfestve stb...
Most viszont jönne a kicsi szobája. Sötét barna bútorok vannak neki, de nem tudom mi lenne ami csajos is, de nem túl királylányos.
Gondoltam jungelre, vagy majmokra, vagy szavannára (vagy is zebra, zsiráf majom), de ez annyira nem lányos.
Másik amire gondoltam kicsi sárkányok, és háttérben egy vár.
Lenne valami más ötletetek?
Kisfiuknak ezer ötletem lenne.
Nincs semmi kedvencük, mindent szeretnek, a kisvakondtól eperkéig mindent. Mèg kedvenc plüss sincsen, sok mindent szeret.
Köszönöm az ötleteket, kicsit beindult jobban a fantáziám.
Nem akarok mese hösöket, nekem egy kedvencem sincs (mert szerintem a micimackó és társai 99%-ban az anya kedvencei), a gyerekek meg még kicsik a kedvencekhez. Az aprócskám akinek el kell kezdenem a szobáját még nincs 1 éves.
Ha van még ötlet akkor jöhet még.
Ha kislányunk lett volna mi a szobáját lilára és drapp színre festettük volna. Nem szeretjük a habos-babos rózsaszínt.
A tervünkben pillangók, virágok, vár, királylány lett volna.
Aztán az élet elrendezte, kisfiú lett. :-P Kalózos, szigetes, pálmafás szobával ;-)
Egyébként barna bútorhoz jó ötlet a micimackó, farmos-tanyás is. Ezek szerintem kislánynak is simán vállalhatóak!
Sikerült már választani?
Én a lányom szobáját,szivárványosra akarom,sok sok szín legyen benne.Aztán meglássuk mi sikerül majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!