Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 9 hónapos lesz,11...

Kislányom 9 hónapos lesz,11 cm a lába. Hányas kiscipőt vegyek neki és milyet?

Figyelt kérdés
Még nem áll fel egyedül, de már kapaszkodik mindenbe. Ami van neki cipellő, nem tűri meg a lábikóján. Olyan valami kellene, ami séta közben is megfelelő. Van ötletetek?

2013. szept. 20. 10:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Én elefantent vettem mindkét gyereknek, de bármilyen cipő jó, aminek könnyen hajlik a talpa, magasszárú, hogy tartsa a bokáját, és nincs benne harántemelő.

Elefantenből 19-est vegyél, az 12 cm, ennyivel lehet hosszabb. De ha rá tudod próbálni, akkor olyat vegyél, amibe befér hátul az ujjad - az kb. egy centi :)

2013. szept. 20. 10:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :) Meg is nézem!!!
2013. szept. 20. 11:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is mindig elefantent veszek!

18 hós kislány anyukája

2013. szept. 20. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell neki cipő ! Hisz nem is áll...És ha áll sem kel,csak ha megy már és akkor is utcára.Ha séta közbenre gondolsz,mint babakocsi,abba egy kínai is megteszi,de sose álljon véletlen sem benne majd.Egy centivel kell nagyobb cipő,mint amekkora a lába.
2013. szept. 20. 11:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Kocsicipőt vegyél. Nehogy Elefantent vegyél 10.000 forintért egy babának aki még nem is állt fel. Majd ha járni kezd, akkor igen, de addig felesleges pénzkidobás.
2013. szept. 20. 12:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Minek neki cipő, ha még fel sem állt? Majd akkor vegyél neki cipőt, ha már stabilan jár. Addig teljesen felesleges. Ilyen kicsinek nagyon gyorsan nő még a lábuk, felesleges pénzkidobás. Arról nem is beszélve, ha otthon, a lakásban nem kell rá cipő! Majd ha elindult már és stabilan jár, az utcán is leteszed sétálni, akkor jöhet a cipő. De addigra valószínűleg tél lesz és nem lesz elég az őszi cipő, amit most vennél.

Az Elefanten jó márka egyébként, én is mindig azt veszem a kisfiamnak.

2013. szept. 20. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem szabad cipőt adni rá, csak tönkreteszed az izomzatát vele!!

Várd meg míg magától megtesz önállóan, kapaszkodás nélkül pár lépést.

Ha a hideg miatt akarsz cipőt adni rá, akkor kocsicipőt vegyél, de abba ne álldogáljon.

Inkább adj rá harisnyát+vastag zoknit.

2013. szept. 20. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Vegyél neki puhatalpú cipőt, aminek bőr a talpa, abban nem fog megfázni. :)
2013. szept. 20. 15:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem bentre akarok cipőt venni neki, mert meleg van a lakásban, hanem séta közben is kell valamit a lábára adnom, egy zokniban nem vihetem ki 10 fokban!

Megnézem majd a puha talpú cipőket! Köszi még egyszer!

2013. szept. 20. 16:02
 10/11 anonim ***** válasza:

A lányom 9,5 hónapos és a harisnyájára húzok egy vastag zoknit, így szoktam vinni, ha sétálni megyünk.

Mivel a hátamon hordozom, betakarni se tudom, mégsem fázik.

2013. szept. 20. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!