Fogszabályzó óvodáskorban? Hogy fogja tűrni a kislányom?
Köszönöm, hogy máris ilyen sokan reagáltatok. Természetesen én nem voltam ott a vizsgálatnál, Apával közölték a tényeket, mikor ment a lányomért délután. Kaptunk egy telefonszámot, amin időpontot kell kérni. Júniusban múlt 4 éves. 20 tejfoga van.
Én is csak abban bízom, hogy hátha csak eligazítást kapunk, hogy majd később talán kelleni fog neki...
Várom azért a többi véleményt/tapasztalatot! Köszönöm!!!
Ekkora baromságot, már bocs!
Hogy szabályoznának egy olyan fogsort, ami nemsokára elkezd kipotyogni? Aztán majd később közlik, hogy a maradandó fogaknál újra meg kell ismételni a fogszabályzást, mert a maradandók mégsem nőttek ki szabályosan. (nálam most felnőtt koromban közölték, hogy fogszabályzás kell, holott gyerekkoromban volt már fogszabályzóm, de mindegy, mert szerintük azt elrontották, és most adjak ki fél milliót az újért)
Szerintem mindent idejében. Én a helyedben vissza sem hívnám őket. Ez nem kötelező, te döntöd el.
Ja és nem beszélve arról, hogy ki tudja hányan csúfolnák szegényt az óvodában. Ha nem is csúfolnák, akkor nem hagynák békén a kérdésekkel, hogy mi ez? miért kell?, stb., a legtöbb kisgyerek még nem látott ilyet, biztos nagy feltűnést keltene.
Kell ez szegénynek?
Köszönöm az őszinte válaszaitokat :)
Megjegyzem, nekem is megfordult a fejemben, hogy az egész a pénzre megy ki...a mai világban meg sem lepődnék ezen...
Nagyon egyértelműek vagytok. Gondolkodom még, de szerintem az lesz, hogy kérek időpontot,mert kíváncsi vagyok azért az orvosra és hogy mivel érvel. Na majd meglátjuk...és megkérdezem az óvónőket, hogy találkoztak-e már ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!