Fogszabályzó óvodáskorban? Hogy fogja tűrni a kislányom?
Na, ezen nagyot nevettem.
Ugye nem komoly??????????????????????????????????????
Ovis korban, tejfogakra fogszabályzó???
Valamit nagyon félre érthetett, aki ezt mondta Nektek.
Jajj istenem, nehogy bedőlj már ennek!! Gondolkodj már!!! Kiskamasz kor (11-12 éves kor) előtt nem csinálnak fogszabályozást!! Gondolj csak bele, mennyit nő még addig az állkapocs, jönnek ki folyamatosan a maradó fogak!!!
Csak egy pénzéhes sarlatán találhat ki ekkora ökörséget, bár ahogy nézem, neked azért sikerült a bogarat a füledbe ültetnie...
Tehát ami eddig történt: oviban faliújságra kitéve a csoport névsor, az én lányom (és még pár gyerek) neve mellett odaírva: fogszabályozás. Orvos neve, telefonszám.
Felhívtam. Természetesen az asszisztenssel tudtam beszélni, vagyis ő mondott egy időpontot és kész (okt. 10.) .Próbáltam rákérdezni, hogy tényleg létezik ilyen, hogy óvodáskorban, tejfogra szabályozó??? Annyit mondott (megjegyzem, elég lekezelő stílusban), hogy hát ha az orvos azt mondja, akkor igen.
Na, most ennyi...10-e után majd megírom, mi volt :) Sziasztok!
4-es valaszolo vagyok, most oszinten ugyanazt irta mindenki kb valasznak amit en akkor miert is pontoztatok le? Nem normalis banda van itt....
Kedves kerdezo mar most kivancsian varom mit mond majd neked a fogorvos de meg mindig az a velemenyem h lehuzas lenne feltetetni. Nincs ertelme. Majd mindenkepp ird meg a dolgot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!