Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Fogszabályzó óvodáskorban?...

Fogszabályzó óvodáskorban? Hogy fogja tűrni a kislányom?

Figyelt kérdés
Volt az oviban fogorvos, fel kell keresnünk, mert fogszabályzóra van szüksége a lányomnak. Mire számítsak? Minden érdekel, akinek van tapasztalata, írjon (meg tudja-e szokni, milyen típusút kaphat, milyen gyakran kell járni állíttatni, ára, stb.) Köszönöm!
2013. szept. 20. 11:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%
Biztos kitalálnak majd valami nagyon ertelmes es hihető magyarázatot arra, hogy miért kell fogszabalyzo ilyen korban, mint ahogy pl azt is állandóan megmagyarázzák, hogy ne itassuk cumisuvegbol a gyereket, mert kilyukadt a foga, ellenben a sima pohárral, na ezt sem értettem soha.
2013. szept. 20. 23:00
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

Na, ezen nagyot nevettem.

Ugye nem komoly??????????????????????????????????????

Ovis korban, tejfogakra fogszabályzó???

Valamit nagyon félre érthetett, aki ezt mondta Nektek.

2013. szept. 21. 18:16
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

Jajj istenem, nehogy bedőlj már ennek!! Gondolkodj már!!! Kiskamasz kor (11-12 éves kor) előtt nem csinálnak fogszabályozást!! Gondolj csak bele, mennyit nő még addig az állkapocs, jönnek ki folyamatosan a maradó fogak!!!

Csak egy pénzéhes sarlatán találhat ki ekkora ökörséget, bár ahogy nézem, neked azért sikerült a bogarat a füledbe ültetnie...

2013. szept. 22. 08:19
 14/24 A kérdező kommentje:

Tehát ami eddig történt: oviban faliújságra kitéve a csoport névsor, az én lányom (és még pár gyerek) neve mellett odaírva: fogszabályozás. Orvos neve, telefonszám.

Felhívtam. Természetesen az asszisztenssel tudtam beszélni, vagyis ő mondott egy időpontot és kész (okt. 10.) .Próbáltam rákérdezni, hogy tényleg létezik ilyen, hogy óvodáskorban, tejfogra szabályozó??? Annyit mondott (megjegyzem, elég lekezelő stílusban), hogy hát ha az orvos azt mondja, akkor igen.

Na, most ennyi...10-e után majd megírom, mi volt :) Sziasztok!

2013. szept. 26. 09:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Akarmit is mond, ne tetesd fel.
2013. szept. 26. 20:38
 16/24 anonim ***** válasza:

4-es valaszolo vagyok, most oszinten ugyanazt irta mindenki kb valasznak amit en akkor miert is pontoztatok le? Nem normalis banda van itt....

Kedves kerdezo mar most kivancsian varom mit mond majd neked a fogorvos de meg mindig az a velemenyem h lehuzas lenne feltetetni. Nincs ertelme. Majd mindenkepp ird meg a dolgot. :-)

2013. szept. 27. 07:39
 17/24 A kérdező kommentje:
Ma elmondtam a szitut a védőnéninknek. Ő is csak nézett nagyokat, annyit mondott, hogy ő még nem találkozott ilyen esettel, de változhat a tudomány... Többet 10-e után ;)
2013. okt. 2. 13:57
 18/24 anonim válasza:
Kíványcsi leszek rá. Nekem kb. 13 éves koromban szedték le az állandómat és annyit változtam azóta hogy az alsó fogaim teljesen visszálltak. Most 18 vagyok új fogszabályzósnál magánrendelésben és talpraesettebb mint a sima fogszabályzózok. Mintavétel után egyböl lemérte a fogaimat szamolgatott meg minden es mondta hogy ki kell húzni egs fogamat előröl mert, hogyha így szép ívesre kiakítja akkor vissza fognak allni mert nincs elég hely a fogaimnak. (A másik orvos miatt kidobtunk egy csomo penzt es idot. O miert nem tudott erre rajonni???)kihuztak kaptam belulre egy ivet mowt jó pösze lettem és rrmélem hogy jó lesz így már mert elegem van ebbol a sok fogszabalyozasbol...
2013. okt. 3. 14:33
 19/24 anonim válasza:
Ja bocs. 13tól 16 éves koromig volt fogszabim. Az elött meg éjjeli de az lósz@rt sem ért.
2013. okt. 3. 14:37
 20/24 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Látod itt egy példa mint az előző válaszoló, neki is meg kellett ismételni, mert elb.ták az elsőt, nálam is ezt akarták. Szóval ezért nincs értelme.
2013. okt. 3. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!