Fogszabályzó óvodáskorban? Hogy fogja tűrni a kislányom?
Sziasztok!
Egy részeredménnyel már tudok szolgálni :) Megvolt a vizsgálat! Szóval a helyzet az, hogy a kislányomnak fordított harapása van, ami azt jelenti, hogy az alsó fogsora áll kijjebb harapáskor. És ez később csúnya lehet, ezért kellene kapnia egy kivehető éjszakai fogszabályzót. Csak beutalót kaptunk most.
Utánaolvastam kicsit, és tényleg azt írják, hogy ilyen esetben az a lényeg, hogy minél hamarabb sor kerüljön erre a kiigazításra, lehetőleg még tejfogas korban.
Egyébként annyira észrevehetetlen ez a dolog, hogy nekem egész eddig fel sem tűnt... De így belegondolva, lehet, hogy ez akkor mégis kelleni fog.
Vélemény?
Nekem volt ejszakai fogszabalyzom tizenevesen, esvsemmit sem ert. Utana kaptam allandot, az segitett.
Szerintem egy ilyen kis gyermeknek felesleges a fogszabaltzo, meg az ejszakai is. Csoppet sem kellemes, kenyelmetlen, foltik az ember nyala szerintem megutalna.
Es ha kinonek az allandoi, meg mindig tudtok teteni allando fogszabalyzot, ami nagyon hamar beallitja oket.
Szerintem ne kinozd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!