Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Fogszabályzó óvodáskorban?...

Fogszabályzó óvodáskorban? Hogy fogja tűrni a kislányom?

Figyelt kérdés
Volt az oviban fogorvos, fel kell keresnünk, mert fogszabályzóra van szüksége a lányomnak. Mire számítsak? Minden érdekel, akinek van tapasztalata, írjon (meg tudja-e szokni, milyen típusút kaphat, milyen gyakran kell járni állíttatni, ára, stb.) Köszönöm!
2013. szept. 20. 11:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Egy részeredménnyel már tudok szolgálni :) Megvolt a vizsgálat! Szóval a helyzet az, hogy a kislányomnak fordított harapása van, ami azt jelenti, hogy az alsó fogsora áll kijjebb harapáskor. És ez később csúnya lehet, ezért kellene kapnia egy kivehető éjszakai fogszabályzót. Csak beutalót kaptunk most.

Utánaolvastam kicsit, és tényleg azt írják, hogy ilyen esetben az a lényeg, hogy minél hamarabb sor kerüljön erre a kiigazításra, lehetőleg még tejfogas korban.

Egyébként annyira észrevehetetlen ez a dolog, hogy nekem egész eddig fel sem tűnt... De így belegondolva, lehet, hogy ez akkor mégis kelleni fog.

Vélemény?

2013. okt. 10. 10:50
 22/24 anonim válasza:
43%
ne eröltesd rá, ha ő is akarja akkor legyen szabályzó mert másképp utálni fogja.
2013. okt. 10. 19:22
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ejszakai fogszabalyzom tizenevesen, esvsemmit sem ert. Utana kaptam allandot, az segitett.

Szerintem egy ilyen kis gyermeknek felesleges a fogszabaltzo, meg az ejszakai is. Csoppet sem kellemes, kenyelmetlen, foltik az ember nyala szerintem megutalna.

Es ha kinonek az allandoi, meg mindig tudtok teteni allando fogszabalyzot, ami nagyon hamar beallitja oket.

Szerintem ne kinozd vele.

2013. okt. 10. 21:15
 24/24 anonim ***** válasza:
Esetleg érdemes még megkérdezni másik hozzáértő orvost is, és ha ő is meggyőzően állítja, akkor elgondolkodni rajta. (Én személy szerint megvárnám még így is a maradandó fogakat ha az én gyerekemről lenne szó.)
2013. okt. 10. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!