Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Ha egy szobában vagytok az...

Ha egy szobában vagytok az újszülöttel, ott apukát nem zavarja az éjszakai többszöri felkelés/sírás?

Figyelt kérdés

Most várjuk az első babánkat és nem tudjuk, mi lenne a legjobb megoldás. A gyerekszobák a ház túlsó végében vannak, ahhoz elég messze, hogy macerás legyen folyton átmenni, talán meg sem hallanám a kicsi nyöszörgését

Na meg őszinte leszek, amúgy is jobban szeretném, ha az első pár hónapban velem lenne, nem a ház túlsó végében...

Szóval elvileg a mi szobánkban lesz a kiságy, viszont sokat gondolkosom rajta, nem fogja-e zavarni a férjemet, ha éjszaka esetleg többször felkel a baba és sír? Elég éber alvó, minden kis neszre képesy felkelni, és nem szeretném, hogy a munkahelyén állandóan hulla legyen, mert a fél èjszakán át fent van.

Nálatok ez hogy műkődik?

2020. okt. 19. 20:40
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
72%
Nyilván! :D Ahol gyenge a férfi, védeni kell és vigyázni rá. Megértem. Anyuci szerepét átvetted, eteted, gondozod és vigyázod az álmát. Szuper!
2020. okt. 20. 00:36
 22/38 anonim ***** válasza:
17%
Tok jo, h orulsz neki 😉 gondolom nalatok te is atvetted „ anyuci“ szerepet... a sarkanykodasban 😬 korai keszulodes az anyos evekre 😂
2020. okt. 20. 00:45
 23/38 anonim ***** válasza:
70%

15#

Tudod az én férjem kőműves. Nehéz fizikai munkát végez. Van, hogy csarnokokat építenek országszerte. Tehát átvezet az ország bármely pontjára,vezeti az építkezést, x méter magasban a levegőben (életek múlnak rajta).

Még sem derrogál neki felkelni a gyerekeihez éjszaka, még sem picsogott, hogy ő csak legyártani tudta a 3 gyereket.. Ja és képzeld se mondani se kérni nem kell, mert neki ez a természetes, hogy kivegye a részét a gyerekei életében..

2020. okt. 20. 05:55
 24/38 anonim ***** válasza:
53%

Azt nem értem, hogy a sok anyuka akkor tulajdonképpen miért is vinnyogja tele a netet meg a környezetét, hogy mennyire rettenetesen nehéz az anyaság. A férfi dolgozzon, teljesítsen 8-12 órában, utána jöjjön haza és vigye a háztartás felét, mert anyuci a gyerekkel van otthon ugye, nem a háztartást csinálni. De azért apuci gyereke is, tehát ha hazajön a munkából játsszon és foglalkozzon vele, ja meg éjszaka is kelljen rednszeresen, hát nehogy már csak anyuka szívjon... :D És csodálkoznak, hogy miért pattannak le a férfiak a sok mintaanya mellől.

Azért mereszti otthon a valagát a magyar nők többsége európa (sőt világ) rekord ideig, hogy a gyereket gondozza. Ebbe beletartozik az éjszakai kelés is.

Ja, és nem azért érdekel engem, mert más élete milyen, de ha a kialvatlan orvos, rendőr, akár kőműves kómásan sz.rt csinál, vagy letarolja a fél járdát egy mikroalvás közepette, mert az asszony otthon nem végzi a dolgát, azt mások is szívják...

2020. okt. 20. 06:55
 25/38 anonim ***** válasza:
73%
Úgy látom, itt mindenkinek egy HŐS a férje, akin napi szinten múlnak életek
2020. okt. 20. 07:48
 26/38 anonim ***** válasza:
56%
26: csak a család megélhetése. A híresen toleráns munkahelyek nagyon szeretik, ha valakinek a munkájának a színvonala egyik pillanatról a másikra esik, ad abszurdum nem halad a dolgaival. Nálunk volt ilyen, kapott pár hét türelmi időt, de hosszabb távon senkit nem érdekel, hogy üvölt-e a gyerek éjszaka vagy sem...
2020. okt. 20. 07:57
 27/38 anonim ***** válasza:
57%

25

Egyetértek veled. 2 hónapos babánk van. Férjem műszakozik ( rendőr). Kezdettől fogva külön alszunk mert sokat kel a gyerek, szoptatok. Velem alszik. Ha felkel, cici kell neki. Akkor miért rángatnám a férjemet? Ha ő kipihent, sokkal többet tud segíteni másnap ha nem dolgozik épp. Ha meg dolgozik,azért aludja ki magát. Ha szabadnapos, mindenben segít,takarít is, a fürdetést is együtt csináljuk,de éjjel nem fogom rángatni,hogy ő is hulla legyen.

2020. okt. 20. 08:00
 28/38 anonim ***** válasza:
66%

Anyám...mi van itt megint.

Személyes véleményem szerint is kicsit túltolják a mai anyák.

Nálunk is bármiben segít a férjem, ha kell, de ez ritka

Azért vagyok itthon, hogy rendben tartsam a házat és ellássam a gyermeket.

Az miért baj, ha meleg vacsorát kap?

Mikor én dolgoztam, akkor ő csinált nekem vacsorát, ha később értem haza...

Mondjuk én dolgoztam keményen, így most nem vagyunk raszorulva, hogy apa legyen egyedül a családfenntartó.

Bírom, amikor olyan anyák kidlódnak, akiknek értelmes munkája sosem volt, otthon vannak 8-10 évet havi 30 ezerért, de még igyis elvárja, hogy apa kelljen...

2020. okt. 20. 09:25
 29/38 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, nekem teljesen termèszetes volt, hogy ha itthon vagyok enyèm a hàztartàs 90% a, a picink ellàtàsa mellett. Eszembe nem jutott munka utàn ha haza jött kezèbe nyomni a porszívót mondvàn, hogy a tied is a hàztartàs. Ès itt az sem dominàlt, hogy ô a kenyèrkeresô, mert elèg jó pènzt kaptam èn is. Ès bàr igen, a gyerek közös de nekem bôven elèg most ha haza èr foglalkozik vele, jàtszik vele, programoznak együtt.

De èn azt gondolom mindenki csinàlja ugy ahogy nekik megfelel hisz ôk èlnek együtt nekik kell jó legyen nem màsnak.

Ha belefèr munka mellett az èjszakàzàs hàt csinàlja, ha nem , ezer indok miatt amit itt felsoroltak akkor ne, fel nem keltenèm , hogy most te vagy a soros èpp.

2020. okt. 20. 10:00
 30/38 anonim ***** válasza:
65%

Nalunk köztünk aludt másfél éves koráig. Férjem minden nap hajnalba kelt, sokat vezetett, en is tartottam eleinte.

De aztan kb 2napig felkelt rá, azg ennyi, vegigaludta tőlünk simán az éjszakákat.

Kb 15 honapos volt a fiunk, amikor már apuka rosszul aludt miatta, de akkor is csak azért mert álmában rugdalózott a gyerek. 3honap kellett míg át tudtuk szoktatni az ágyába (ami a mi szobankba van).

2020. okt. 20. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!