Kora terhes vagyok de borzalom ez a hányinger felkeléstől lefekvésig kínoz szinte szüntelen, mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Van már 3gyerkőcöm de velük nem emlékszem hogy ilyen lett volna2018. ápr. 27. 12:10
1/7 anonim válasza:
B6 vitamin. Gyakori kevés evés, hogy mit bírsz (sós, édes, savanyú), azt neked kell kitapasztalni. Hideg italok. És legyen a zsebedben mindig egy zacskó.
2/7 anonim válasza:
Ugyanezzel küzdök, reggeltől estig, néha éjszaka is :( a lakás romokban, mert ha elkezdek tevékenykedni szédülök és felfordul a gyomrom én pedig már teljesen kikészültem, minden visszajön. Az üres tea is!! A szagokról ne is beszéljünk, mindenre érzékeny vagyok, a városban pedig nem tudok megmaradni a benzingőzben. Magne B6-ot szedek, talán mostmár egy kicsit jobb mint volt, mindjárt elfogy a 60as doboz és most kezdem érezni hogy na mintha... igyál sok vizet!!! Illetve nekem 1 pohár kóla segített tegnap.
3/7 anonim válasza:
A kóla kicsit nekem is segített, meg a b6 vitamin, de inkább csak arra volt jó, hogy ne jöjjön ki a gyomrom tartalma, a hányinger nem múlt :( tudom, milyen kellemetlen! Katrás lányok, el fog múlni!
6/7 anonim válasza:
12. hét után cerucal, előtte néha minimálisan bevált a gyömbérből főzött tea.
7/7 anonim válasza:
Nekem semmi sem hatott :(... viszont kb & 12 héten egyik napról a másikra elmúlt...kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!