Tudtok kérlek valamit tanacsolni szinte kibírhatatlanul erős, 0-24 es hányinger ellen?
A 6.hét közepén kezdődött,egy hete tart és már egy emberi roncsnak érzem magam. Folyamatosan rosszul vagyok. Az első pár napban,mikor ettem pár falatot, legalább kis időre elmúlt,de már egyáltalán nem. Sok gyümit eszem, gyakorlatilag hasmenésem van már,gyömnért iszom és valami gyógyszerem is van napi 3 bogyó
De semmi hatás.
Kóla, kiskanál mustár, sóskeksz, limonádé
Nekem a gyömbér mellett ezeket ajánlotta a doki.
Sajnos nincs rá ellenszer... 6. héttől folyamatos hányás, aminek kórház lett a vége. Miután kiengedtek és kezelték a gyomorsavam valamivel jobb lett, a kapu 20 hányás lecsökkent napi 4-re. Volt 2 hetem teljesen hányás nélkül, annyi hogy az étvágytalanság ugyanúgy megmaradt, úgyhogy én nagyon figyelek hogy minden vitamin, amit szedek fel tudjon szívódni. 2 hét után, 1 hete újra elkezdődött, újra minden reggel hányok legalább 2x. Mindent kipróbáltam, semmi nem segített! Kitartást, csak az idő tudja orvosolni!
13+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!