Nok nektek mikor jelentkezett eloszor a hanyinger, rosszullet, mellnovekedes, hasnovekedes? Igaz hogy csak a 6. héttől vannak ezek?
Szia nekem nem jelentkeztek soha. Nem hánytam de még hányingerem sem volt.Nem voltam rosszul.Nem nőt a mellem és még csak nem is fájt.Növekedni a hasam csak a baba miatt volt és az is csak kb a 20-22ig héttől kezdett.
Minden terhesség más
33hetes
Nekem nagyon korán volt már hányingerem, aztán pár nap múlva, tényleg a hatodik héttől már hánytam is.
A mellnövekedés később kezdődött, a pocakom meg még később kezdett nőni.
Már a menzesz környékétől lehet hányinger/hányás, rosszullét (alacsony vérnyomás, pisilési inger, érzékenységek és kívánósságok...), mellnövekedés, (-eresedés, -szurkálás, mellbimbó-barnulás), de igen, gyakoribb a hatodik héttől, és olyan is akad, akinek csak a 8-9-től jelentkezik. Persze, akinek van, mert sokaknak egyáltalán nincs semmi tünete :) És a tünetek jöhetnek és mehetnek és elmaradhatnak hamarabb, mint a 12. hét és elkísérhetnek végig vagy előjöhetnek újra a szülés előtt.
Hasnövekedés a hormonoktól való puffadástól lehet, ami főleg kevésbé izmos has esetén okozhat terheshasat látványra estére, de az még nagyon nem a baba, a babától magadnak max. a 12-16. hét körültől, de kívülállók számára csak középidő körül tűnik fel.
Hasra nem emlékszem, mell amikor a szülés után beindult a tej
A többit megúsztam
Hányinger: nem volt egyáltalán, végig.
Rosszullét: nem volt egyáltalán, végig.
Mellnövekedés: Kb 5. héttől
Hasnövekedés: úgy 20-22. héttől.
Első baba: nem várt előtt szúrkált a hasam,6ik héttől a 8ig reggel volt hányingerem de nem hánytam,más tünetem nem volt.
második baba: nemvárt előtt görcsölt a hasam, olyan mindjárt megjön érzés volt és fájt a fejem, ez mindennapos volt (sajnos elvetéltem).
harmadik baba: nemvárt előtt pár nappal mindjárt megjön érzés ami eltartott a 9ik hétig. Hányinger és hányás a 18ik hétig eltartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!