Akinek volt barna folyása terhesen annak mennyi ideig tartott és mikor jelentkezett?
9 hetes vagyok.1hete voltam orvosnál,azóta tart a barna folyás.Minimális,tisztasági betéten egy nap,1-2csepp van,inkább csak a wc papíron látom.Nem piros/rózsaszín,hanem barna,hol sötétebb,hol világosabb a színe.Orvos napi 2*100mg progesteront írt fel,nospat igény szerint,és 3*1 magnerotot,napi 1*100mg aspirin protect.Uh-n mindent rendben talált.Azt mondta ha vérzés jelentkezne,akkor menjek be hozzá a kórházba,mert igazából mást nem tudunk tenni,ami gyógyszerrel lehet támogatni azt felírta.
Van hogy azt hiszem megszűnik mert nem jelentkezik egy délután pl,de reggel ismét észre veszem.Gorcs ritkán van,és minimális.
Volt valaki hasonlóan?Tudok valamit tenni még,hogy ez elmúljon?
A progeszterinpótlàson kìvűl semmit nem tudsz tenni. Sok pihenés, és ne idegedkedj. Nekem 5 hetesen volt egy picike és rà pàr napra újra.
Progeszteron hüvelygélt és tabit szedek azóta. Rà egy hétre néztek, akkor is rendben volt minden. Tűkön ülve vàrom a következő vizsgàlatot, hogy tényleg rendben legyen minnden. Lassan 8 hetes vagyok.
Szia! Ne aggódj, nem biztos, hogy gond van - nekem a kimaradt menstruációk idejében szintén volt pár nap barnázás, kb az 5. és a 9. héten. A babával végig minden rendben volt, nekem még progesteront sem írt fel az orvos.
Én is rettenetesen megijedtem, pedig nem volt okom rá. Azóta 2 éves a fiam :)
Ami aggaszt hogy most már egy hete elő-ező jön.Nincs olyan nap hogy semmi ne lenne.6 hetesen volt egy kisebb barnazasom ami csak este volt,reggelre megszűnt,akkor nem szedtem semmit rá.
Nem tudom mi lesz,de aggódom.A dokim szabadságon Van,időpontom is csak jövő hétre Van,addig ki kellene húznom valahogy.
Mindenki írja,hogy 1-2napig jelentkezett nála ilyen panasz...:(
Nálam meg...
Szia.
nekem is a 6. heten jelentkezett barnas folyas, kaptam ra utrogestant (2x1-et) par nap mulva megszunt a barnasfolyas.
13. hetig kellett szednem fokozatosan elhagyva..
utolag szamoltam csak ki, hogy akorul volt a folyas mikor a menzeszemnek kellett volna megjonnie.
pihenj sokat, ha erzed hogy picit gorcsolsz pihenj le, ne idegeskedj (tudom nehez de tereld el a gondolataidat minden rosszrol!!)
en napi 1 magneziumot bekapok ha ugy erzem, hogy picit fajdogal a hasam (orvos szerint normalis, ahogy nyulnak a szalagok stb)
ne aggodj, minden okes lesz!!!
nalunk a babaval minden rendben, az eredmenyek jok, azota mar elhagytam a 17.hetet :)
boldog babavarast kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!