Nok nektek mikor jelentkezett eloszor a hanyinger, rosszullet, mellnovekedes, hasnovekedes? Igaz hogy csak a 6. héttől vannak ezek?
Émelygés hányàs soha
Mell: fokozatosan..13. Héten már 4 cicim volt a melltartóban.. Ezért nagyobb kellett.. Azóta jó az a méret (27 hét)
Hasnövekedés fokozatosan kb a 10. Héten én láttam, de még a férjem sem...14. Héten már, aki jól megnézett láthatta...vagy inkább azt, hogy felszedtem.,,
Első terhességnél 12. hétig folyamatos hányinger a 6- héttől, de minden főtt étel szagára. Nem is tudtam enni. Mellemmel semmi extra.
Most vagyok 7 hetes az ötödik héttől hányingerem volt egész ap, pár napra elmúlt, majd visszajött :) a mellem egy hétig feszült, elmúlt, most megint feszül :) én ilyen zavaros vagyok :D
DE! A hasam tudom, hogy nem a babától és van is feleslegem, de alhasból buclis, és már többen rákérdeztek, hogy csak nem? dede! Az első terhességemnél is így volt, és a terhesség végére én fogytam, a gyerek 3,60 lett, de a hasam az eltakart engem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!