Akinek extra hányingere volt, sokat hányt tényleg kislánya lett?
Folyamatosan rosszul vagyok, ha bárkivel beszélek erről azonnal azzal jönnek hogy biztos hogy kislány!
Akik sokat küzdöttek a hányással lányuk lett?
Nagy szamok törvénye alapján biztos van akinek bejön
Nekem sosem volt hanyingerem.. Lányom lesz
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Olvasgass...ez egy babona. Mint a fekete macska-balszerencs.
Az első terhességemnél úgy a 6 és 13. hét között voltam extrém rosszul, rengeteget hánytam, folyamatosan émelyegtem. A másodiknál ez még brutálisabb volt, majdnem a második trimeszter végéig kitartott és elég korán el is kezdődött, a sok rosszullét miatt 28 hetesen sikerült csak visszanyerni a kezdő súlyomat és onnantól hízni is picit. Mindkétszer fiam született. Anyukám velünk sosem volt rosszul, problémamentes terhességei voltak, a testvérem is lány. Nézd, el kell végre fogadni,pláne így a 21. században élve, hogy ebben nincsen semmi ráció. Bárkivel is beszélsz, az sosem reprezentatív felmérés, hiszen csak egy szűk csoport, ide is írhatna véletlenül pont 15 kismama, aki rosszul volt extra módon és lányuk is lett, attól még semmi értelme az egésznek. Bizonyára kíváncsi vagy, ami érthető, de akár végigrókázod a terhességed, akár nem, a makacs tényeken az semmit sem változtat, hogy bármilyen tüneteid is vannak, bárhogy is pezseg a szódabikarbóna, ugyanúgy 50-50 % az esély fiúra/lányra, ahogy a has formájából sem lehet megjósolni semelyik gyerek nemét. Lehet tippelni, aztán 50%, hogy bejön, de annál több
(avagy kevesebb) sosem lesz az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!