Akinek extra hányingere volt, sokat hányt tényleg kislánya lett?
Figyelt kérdés
Folyamatosan rosszul vagyok, ha bárkivel beszélek erről azonnal azzal jönnek hogy biztos hogy kislány!
Akik sokat küzdöttek a hányással lányuk lett?
2018. márc. 24. 07:06
11/21 anonim válasza:
Ez egyenlő az édes és sós ételek kívánásával.. Kb 5x hánytam a 39 hét alatt de azt is a sav miatt .. édeset sossal ettem .. kislányom lesz .
12/21 anonim válasza:
Egyszer sem volt hányingerem, amikor a lányaimmal voltam terhes.
13/21 anonim válasza:
Nekem első terhességemmel, kisfiúval sokkal durvább hányingerem volt, mint második terhesség alatt kislánnyal. Vele megúsztam, hol volt hol nem, ha volt is, sokszor csak enyhe. A fiammal meg minden egyes nap durván rosszul voltam meg nagyon étvágytalan voltam, fogytam is 5 kilót az elején.
14/21 anonim válasza:
16 hétig Naponta 3x hánytam.Lányom lett, de nem gondolnám, hogy ezzel összefüggésben lenne.
15/21 anonim válasza:
Most komolyan. Minden. Nap. Felteszik. Ezt . A. Kerdest. HULYESEG. Felejtsuk mar el.
16/21 anonim válasza:
Még hányingerem sem volt...lányom lett.
17/21 anonim válasza:
2. vagyok!
Ma kiderült, hogy biztosan kisfiú 😊
18/21 anonim válasza:
Semmilyen panaszom nem volt a terhesség alatt egészen az utolsó pillanatig. Lányom van.
19/21 anonim válasza:
Hát nekem nem, nagyon sokat hánytam, hamarosan kisfiam lesz :-D
20/21 A kérdező kommentje:
Lányom lesz!!!!
2018. máj. 6. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!