Hogy van ez? Használtan senki nem vesz ruhát?
Sziasztok!
Elég meglepő dologgal szembesültem, és érdekelne az anyukák véleménye. Azt tapasztaltam, hogy baromi drágák a babaruhák újonnan, mégis megveszik arra a kevés időre is az anyukák. Eddig azt hittem, azért, mert használtak rossz állapotban vannak, elnyűttek, mosatlanok, de most egy ismerősöm próbál ruhákat eladni, amik szinte újak, szépek, tiszták, mégsem talál rá vevőt.
Régen az én szüleim simán eladták, amit kinőttem, ez mára megváltozott? Vagy rossz helyen hirdetnek? (Fb) Ti hol áruljátok? Vagy hol veszitek? Minden ilyen tapasztalat érdekelne. Köszönöm!
bocs, nem 500 hanem 400 Ft :)
igen, nyilván ennek is én vagyok az eladója....
nekem egyébként mindegy ki hol vásárol, csak arra akartam rámutatni, hogy nem igaz hogy drágák az újakhoz képest...nagyon jó vételek vannak, de ez is olyan mint egy igazi turkesz: utána kell járni, sokszor kell rápillantani hogy az ember észre vegye a jó vételeket.
Én folyamatosan figyelem a jófogást, és FB-n két csoportnak is tagja vagyok ahova kismamák naponta pakolnak fel kinőtt/megunt gyerekcuccokat...a minap a barátnőmnek lőttem egy olyan megablocks szettet 2000 Ft-ért, ahol csak a tároló részt (húzos kocsika) 6000 Ftért lehet újonnan kapni, ez meg még ráadásul tele volt megablocks elemekkel, kisvonattal, abcvel stb, és szinte zsír új...ugyanígy a ruhákból is nagyon jókat szoktak feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!