Hogy van ez? Használtan senki nem vesz ruhát?
Sziasztok!
Elég meglepő dologgal szembesültem, és érdekelne az anyukák véleménye. Azt tapasztaltam, hogy baromi drágák a babaruhák újonnan, mégis megveszik arra a kevés időre is az anyukák. Eddig azt hittem, azért, mert használtak rossz állapotban vannak, elnyűttek, mosatlanok, de most egy ismerősöm próbál ruhákat eladni, amik szinte újak, szépek, tiszták, mégsem talál rá vevőt.
Régen az én szüleim simán eladták, amit kinőttem, ez mára megváltozott? Vagy rossz helyen hirdetnek? (Fb) Ti hol áruljátok? Vagy hol veszitek? Minden ilyen tapasztalat érdekelne. Köszönöm!
Én azért nem vettem face-n,mert a csoportokban pofátlanul drágán adják.Nem fogok egy használt pólóért vagy ruhácskáért 800 Ft-ot adni,amikor h@m-ben akciósan vagy piacon,pepcoban,kik-ben alapáron ennyiért megveszem.
A turis az nekem azért turis,mert egyrészt használt,másrészt meg legyen olcsó.Jóval olcsóbb mint az új.
En ket dologban vagyok / voltam hajthatatlan, hasznalt babakocsit, es hasznalt ruhat nem veszek.
Minden mas hasznaltan van, kisagy, pelenkazo, pihenoszek, stb.
Egyszeruen nem tudok raadni olyat, ami ismeretlen gyereken volt.
( magamnak veszek siman hasznaltat )
Viszont kulfoldon lakom, ahol az uj ruhak fillerekert vannak ha akcios, 70-90 % akcio van, az osszes ruhaja szinte akcios volt, igy meg olcsobb is joval mi t a hasznalt.
Viszont utana eladom oket csomagban. Es eleg jo aron el tudom adni. Egy csomagbol amibe 8-10 ruhat rakok, utana tudok venni 2-3 ujat.
Én nem szeretek gyerekruhát fb-on, vaterán, ... venni.
Ahogy már írták, én is drágának találom, + ha hozzászámolom a postaköltséget már abszolút nem éri meg.
Turiban szoktam vásárolni, illetve h&m, kik és az új kedvenc a pepco. Múlt héten 430 Ft-ért vettem a leggingsek darabját. ÉS ezek újak!
Olcsón lehet újat venni akcióban! Tesco h&m c&a kik takko pepco cosmos...
300 ft body új Auchan
490 Ft vastag melegitő naci 104es pepco.
Stb
Ennyiért még a használtat se nagyon adják el, csak drágábban.
En szoktam turiban vasarolni.
A nagyoknak mar csak polot,nadrag 7-9 evesnek nagyon rittkan van.
Pl. Kb 2 hete voltam.vettem 3-3 polot a nagyoknak,2rugit,1kisnacit(farmer),2napozot a picinek.
1400ft ot fizettem.es egyikrol sem mondja meg senki,hogy turiban vettem.mindig jol megnezem.ha foltos,szakadt egyeb baja van akkor nem hozom el.
Amugy a tescoban szoktam ujjat venni.ha epp kiarusitas van 500ft ert is eltudok hozni 1polot.de meg akkor is olcsobb a turi.
Es arra,hogy a suliban osszefestekezze,az osztalytars belecsimpaszkodva kinyutsa es sorolhatnam pont megfelel a turis is :)
En maganszemelytol meg sosem vettem ruhat....nem tudja olyan olcson adni.en se biztos,hogy 100 ft ert akarnam eladni amit 1000ft ert vettem.akkor inkabb korbejarja a barati kort es vegul meg vissza is jon hozzam.
Én szeretek használt ruhákat venni, de a darabáras turik itt a fővárosban tényleg nagyon el vannak szállva az árral. Nem nagyon éri meg. Nemrég vettem turiban egy tündéri hosszú ujjú felsőt, nem túl ismert de jó márka, 900 Ft volt. Igaz, olyan mint az új. De vidéken sokkal jobb árak vannak a turiban is, ott tényleg lehet 200 Ft-ért Next ruhácskákat túrni, itt ez felejtős.
Én vaterán próbálom eladogatni a használt de jó állapotú ruhákat, szinte alig vesznek valamit. Pedig egyáltalán nem adom drágán! Szerintem egy használt ruha ha tökéletes állapotú akkor kb. 50%-os áron meghirdethető, mondjuk én ennél jóval olcsóbban adnám a ruhákat de nincs nagyon rá jelentkező. Egyébként azért ne hasonlítsuk össze egy mondjuk szinte nem használt next ruhát egy új pepcossal! Nagyon nem egy kategória! Pepcosat kimosod egyszer, látni fogod rajta a használatot, a Nextet moshatod számtalanszor és még mindig szuper állapotban marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!