Nem értem, szinte ingyen adom a ruhákat az ingyen hirdetős oldalakon és senki sem jelentkezik rá?
Mi az oka, hogy jó minőségű ruhákat, kabátokat, csizmákat raktam fel ingyenes hirdető oldalra és senki sem jelentkezik rá?
Most, hogy ilyen nehéz világot élünk,miért nincs érdeklődő szerintetek? Minden ruha a sajátunk volt, pár 100 ft-ért adom őket és mindenki inkább több ezerért újat vesz? Valaki elmagyarázná nekem?
En soha sem veszek interneten használt ruhát.
Használt ruhát csak bababörzéken veszek, ott látom milyen, és melyik kell. Itt szuper egyedi darabokat kapok, éslátom a minöségét.
ùj ruhára ezer éve nem is költöttem, a család mindig mindent meg vesz. Mivel 500km.re lakunk mindenkitöl, ha haza utazunk, vagy valamilyen szülinap van akkor nagy csomagokat kapunk ezer új ruhával. A sogorom pl mindig valamilyen nagy üzletböl ad vásárlási utalványt, és azt is nehezen vásároljuk le, mert annyi mindenük van.
En is igy vagyok ezzel. Egyenként nincs is értelme felrakni, nem éri meg az energiát. En csomagokba rakom fel, 2-300 Ft-ra jön ki darabja, es nem babaruhák, hanem 3-4 evésre valo márkás ruhák. Csomagba jobban veszik. A múltkor ráadásul megkérdezte az egyik vásárló, hogy miért adom ilyen olcsón, kételkedett, talán rossz minőségűek, hibásak. De neki is elmondtam ha egyenként raknam fel ennyiért, akkor ra sem neznenek, es idom sincs ra. Szerintem ha csomagokat csinálsz, akkor jobban veszik.
A cipovel viszont az a helyzet, hogy aki nem vesz hasznaltat, annak pár száz Ft-ért sem kell.
Szerintem sokat számít az is, hogy az ilyen hirdetős oldalakon jórészt már nem kisgyermekes anyukák normális, kevés darabos, tiszta, szép árui vannak többségben, hanem a turkálós viszonteladóké, a kereskedelmi szinten "hobbit űző", de nem adózó, nem lekereshető "zugkereskedőké", akik ha megvesznek X zsákot, Y száz kg vegyes ruhát, akkor nekik valószínűleg úgy is extrahaszon van minden darabon, ha lényegesen alád kínálnak és párszáz forintért tesznek fel mindent.
Én is kisgyermekes édesanya vagyok, mindent mindig újonnan vettünk- párszor próbáltam normális, reális áron felrakni az értékesebb ruhadarbokat (kabát, overal stb.)- de az 500 Ft-os bebüdösödött bálás noname kínálattal nem vagyok versenyképes az egyetlen gyermekem által tényleg néhányszor hordott tényleg újszerű holmijaimmal. Ha csak 500 Ft-ot kapnék érte, akkor inkább jófej leszek szívességből.
Most már ott tartok, hogy elajándékozom, nem foglalkozom vele, ennyi energiát nem ér meg.
Az elmúlt 5 évben 90 %--ban vateráztam,mind vettem,mind eladtam. Legtöbbször új/újszerű ruhákat. Az elmúlt egy évben se venni,se eladni nem nagyon tudtam. Sokan nagyon elszálltak az árakkal. Sose érte meg nekem,hogy darabra vegyek,mert 1-1 eladónál nem tudtam annyit vásárolni,hogy a plusz ptk megérje. Ráadásul sokan nem hajlandóak a futárral foglalkozni,mikor olcsóbb,mint a posta.
Minden nap böngészem a vaterát,de egyre eredménytelenebbül. Sokan nem értik meg,hogy az emberek többsége,nem azért vaterázik/jofogásozik stb,mert lusta disznó elmenni az üzletbe,hanem azért,mert nem teheti meg,hogy egy kabátot 10ezerért megvegyen. Fél éve Auchanban és Tescoban vásárolok,mert 4-500 Ft-ért ott is kapok pólót/felsőt és 700-900-ért melegítőnacit,ami maga a tökély az oviba. LÁbbeli terén óvatos vagyok. 3-6ezer között újonnan is kapható bakancs/csizma,így meggondolom,hogy 2-4ezerért megérné-e használtan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!