Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Nem értem, szinte ingyen adom...

Nem értem, szinte ingyen adom a ruhákat az ingyen hirdetős oldalakon és senki sem jelentkezik rá?

Figyelt kérdés

Mi az oka, hogy jó minőségű ruhákat, kabátokat, csizmákat raktam fel ingyenes hirdető oldalra és senki sem jelentkezik rá?

Most, hogy ilyen nehéz világot élünk,miért nincs érdeklődő szerintetek? Minden ruha a sajátunk volt, pár 100 ft-ért adom őket és mindenki inkább több ezerért újat vesz? Valaki elmagyarázná nekem?

2014. okt. 31. 08:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én egyszer próbáltam eladni bababizományiban de ott is húzták rá a szájukat, pedig teljesen új darabok is voltak, még rajta volt a címke. Én el szoktam adományozni, hálásan megköszönik mindig. Ha nem tudod kinek, nézz ki egy anya- vagy gyerekotthon címét neten és küld el postán vagy add a védőnőnek, ő tudja, melyik családban lenne jó helye. Mi tavaly 2 zsák plüssállatot küldtünk így el és kaptunk szép köszönőlevelet, pont minden gyereknek jutott egy abban az otthonban.
2014. okt. 31. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:

én se tudom eladni a fiaim télikabátját,összi kabátját ,lányom baby ruháit sem,mostanában kinőtt ruháit 2-300 ft tudom eladni polokat,ruhákat,de ezt is ismerös szokta megveni,de még igy is marad amit nem tudok eladni,

illetve ha én akkarok venni megkimélt szépp márkás polokat akkor csak drágán találok neten,vagy a turikba hádába nagy központiba nem megyek szivesen mert bár kg ,de gyerekruhás hiénákal nem tudok versenyezni ők a jobbakat elviszik.

2014. nov. 1. 07:45
 13/13 anonim ***** válasza:

és valaki azt írta hogy azért sem vesz használtat mert kik és a lidlben is lehet kapni 600ft kapni polot igaza van ,én is ott veszem a lányom ruháit ujjak és szépek,mert lányom méretében szép alig használt polot ,nadrágot,nem kapni turikban,

1x -2x probáltam eladni a gyerekruhákat egy börzén fél napomat ere áldoztam és nem viték a ruhákat.

2014. nov. 1. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!