Anyukák! Előfordult már, hogy gyermekeiteknek a neten vásároltatok használtan, vagy angol turkálóból gyermekruhát?
Csak használtan veszek magamnak is, a lányomnak is ruhát.
Nem engedhetem meg az újat, de néha nagyon jó minőséget lehet találni.
Hát én igazából nem öltözök turiból és még meg nem született babámnak is csak új babaruhákat vettünk.
De....
Egyszer nézelődtem a neten és rátaláltam egy oldalra, Webbizi.hu
Megnyitottam és olyan szép,jó minőségnek tűnő darabok voltak ott "minden használt",hogy megkockáztattam és egyből rendeltem is vagy 13 db kis ruhácskát:) hosszú ujjú body-t rövidet,overallt,kis pulcsikat,kis kesztyűt,plüss meleg ruhácskát. stb-stb
Összesen ha jól emlékszem 6000 pár szár ft-ot fizettem.
Hát kellemesen csalódtam:) Olyan gyönyörűek voltak a ruhák,nagyon jó anyag,nagyon szépek,mintha ujjak lennének.
Nem bántam meg:) Ami a tesco-ba 6000Ft overall, addig ezen az oldalon 990ft,de mintha új lenne:)
Ahhoz képest,hogy én aztán kerültem a használt ruhákat,bőszen nézem az oldalt,hogy mi az új felhozatal:)
Tényleg nagyon megérte.... És ráadásul a pici hamar ki is növi így nem is bánom,hogy nem 3000ft-ért hanem 260ft-ért vettem kis body-kat:)
Minden ruhámat és a gyerekét is ott vettem eddig. Hibátla, sokszor teljesen új ruhákat lehet találni.
Még ezeket is úgy sajnálom, amikor moshatatlanra keni össze, vagy 3 hét alatt kinövi.
Mi ugyan megengedhetnénk magunknak az általános áruházak árfolyamát is, de egyszerűen közel sem az a minőség. 3-4 éve vettem a H&M-ben egy majdnem 10 000 Ft-s nadrágot, mert hát egyszer élünk. Egy hónapot se bírt ki, már jöttek szét a varrások. Oké, hogy tudok és szeretek varrni, megoldom, de akkor nagyon bosszús voltam. Hádában még sose jártam így, és 10 000 Ft-ból 2-3 szemeteszsák ruhával megyek haza.
A gyerekruhákkal meg úgy vagyok, hogy amíg maximum egy évig jó a gyerekre egy szet ruha, addig teljesen fölösleges ilyen helyeken venni. Pláne az első egy évben... Hibátlant kell válogatni és jól kimosni, és annyi.
Van 2-3 dolog, amit sose vennék használtan: az az alsógatya/bugyi, zokni és a harisnya és a cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!