Az angol next oldalon hogyan kell fizetni ha euróba van?
Figyelt kérdés
Rendelnék pár dolgot ,igaz az angolom elég gyatra.Helyszinen is lehet fizetni??Futár hozza vagy postán küldik.És mennyiért hozzák ki vagy postázzák ???2013. nov. 8. 08:01
1/4 anonim válasza:
Bankkártyával lehet online fizetni, természetesen az eurót átváltja a bank és forintban fogja levonni a bankszámládról, ingyen kihozzák, ha elég sokat rendelsz (22 Eurónál már tuti ingyenes, ennyiért rendeltem legutóbb), DHL futár hozza jó gyorsan, 2-3 munkanap alatt megérkezik, engem előtte fel is hívott futár reggel, hogy mikor hozhatja. Utánvéttel nem lehet fizetni. Amúgy megbízható cég, nyugodtan fizess kártyával, ha a géped is biztonságos.
2/4 anonim válasza:
Nem fontban?! Dombornyomott bankkártyával. Helyszínen azt utánvéttel érted? Azt nem hiszem h lehet.
3/4 anonim válasza:
Alap esetben látja a honlapuk, hogy Magyarországról nézed és automatikusan euróban írja az árakat. Ma is rendeltem és most már tuti, hogy 20 euró felett hozzák ki ingyen, Visa, Mastercard, American Express és még valami kártyával lehet fizetni. (Nekem nem dombornyomott a kártyám még sem volt vele sose gond.) És mikor rendeled kiírja, hogy mennyi idő után érkezik a cucc (sajna van olyan tétel, ami 3 hét alatt jön meg, pl. nálam egy overál). De általános a 2-3 nap. Regisztrálni kell, de azt felajánlja rendeléskor. Szóval nem nagy kaland, ha valamit nem értesz, akkor google fordító. (Első voltam.)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. nov. 9. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!